Bólyi Alexandra | 2018.12.31. 07:00
2019-es horoszkóp - utazással
A 2019-es év sok újdonsággal és lehetőséggel bővelkedik minden csillagjegy számára. A munka és a feladatok közepette se feledkezzünk meg az utazás, pihenés fontosságáról, mert feltöltődni mindenki számára fontos.

KOS

Az energiát, amivel rendelkezik, a 2019-es évben hatékonyan kamatoztathatja. A lényeg, hogy a fontos dolgokra koncentráljon továbbra is, főképp szakmai szempontból, így anyagi helyzetét is stabilizálhatja. Ebben az évben sok okos döntést hoz, így hivatásában is komoly sikereket érhet el, ami növeli az önbecsülését és a biztonságérzetét, de ez csak az év második felében érzékelhető.

A nyár viszont nagyon mozgalmasnak ígérkezik. A jegy szülötteinek szerelmi élete kissé viharos volt az előző évben, idén viszont még több meglepő és új hatások érik, számtalan kalanddal és izgalommal övezve. A szinglik megtalálhatják életük párját, és erre jó esély egy júliusi – akár csak flörtnek induló – ismeretség. Ősszel a türelem lesz a jellemző, mindent higgadtan kezel, könnyedén veszi az akadályokat. A családtagjaival is megtalálja a közös hangot és ez a nyugalom kitart egész év végéig.

Utazás: A napos, meleg országokba utazik szívesen. Energikus alkat, imádja a kalandokat, az extrém sportokat.

BIKA

A tavalyi évben rengeteg élménnyel és újdonsággal lett gazdagabb a bika, és ez nem lesz másképp a 2019-es évben sem. Izgalmas fordulatokra, nagy változásokra számíthat. Beleveti magát az újdonságokba, minden érdekli, és ettől magabiztossága megnövekszik, ami tavasszal karrierje szempontjából veszélyt is tartogathat, ezért legyen óvatos. Figyeljen a környezetében levőkre, lássa meg az ellenséget, ne vakítsa el a siker.

Nyárra tele lesz energiával, és a párban élőknek – bár szenvedélyes időszakokat élnek meg – türelmesebbnek és toleránsabbnak kell lenniük egymáshoz. Az egyedülállóknak egy olyan találkozásban lehet részük, amely minden várakozásukat felülmúlják. Ősszel újabb karrierlehetőség adódik, viszont némi egészségügyi problémák is adódhatnak, amelyeket főképp a stressz okoz, ezért tegyen meg mindent, hogy ezt elkerülje. Az év vége általánosságban nyugalmat hoz, sokat elmélkedik, többet foglalkozik önmaga fejlesztésére. A családban lehetnek viták, problémák, amelyeket a megfelelő kommunikációval helyére lehet tenni.

Utazás: Szálloda, helyi specialitások, festői környezet, tengerpart – a bikáknak ezek a legfontosabbak.

Nézd meg szilveszteri programajánlatainkat is!

IKREK

A 2018-as év látványos változásokat hozott, de csak azoknak, akik képesek voltak együttműködni másokkal. 2019-ben sziporkázó ötletekkel lesz tele a feje, sok tervét meg is tudja valósítani. Az emberi kapcsolatai is erősödnek, letisztulnak, a környezetében elismerik pozitív hozzáállását, és ez a munkájára is kihat, előléptetés is lehetséges.

A nyári időszakban is érdemes kihasználni ezt a remek kommunikációs időszakot, és nem csak a karrierépítésben, de a magánéletben is, mert végre megérkezhet a régen vágyott romantikus szerelem. A párkapcsolatban élőkre emiatt veszély is leselkedik, próbára teheti a hűséget, már csak azt kell eldönteni, hogy megéri-e. Őszre sokszor érez igényt a meghittségre, a családi otthon melegére, fontosak lesznek az érzelmek és a gyengédség. Bár lesznek kisebb munkahelyi konfliktusok, de összességében év végéig kitart ez a nyugodt időszak.

Utazás: Az Ikreknek kell a nyüzsgés, a programok, a szervezett út nem neki való, a pihenéshez nem fontos számára a kényelem, csak a változatosság.

RÁK

Nem volt unalmas az előző éve, főképp olyan helyzetek elé állították, amely önmaga megismeréséhez segítette. Elsősorban, hogy bízzon önmagában, ne féljen újat tanulni, dolgozzon saját önértékelésén. A 2019-es év is erről fog szólni, legalábbis az év első felében. Számos jó tulajdonsága mellett az érzékenysége az, amely ebben az évben az emberi kapcsolataira lesz hatással. Tanulási és tudásvágya már januártól érzékelhető, és soha nem tapasztalt érzelmek szakadhatnak fel.

Tavasszal elsősorban a karrierjére összpontosítson, de tegye ezt kellő odafigyeléssel, mert apró hibákból is problémák adódhatnak. De ha minden jól megy, a jutalom nem marad el, anyagi és erkölcsi elismerésekben is része lesz. Magánéletében is változások várhatók, a párkapcsolatban élőknek stabilizálódik a helyzete, újra lángra lobbanhat a szerelem, az egyedülállók pedig párra lelhetnek. Ez az év a sikerekről szól, és végre elengedheti az eddig átélt fájdalmakat.

Utazás: Kellemes kikapcsolódás a vízparton, nyaralás kettesben, séták, hajókázás – ez az, ami visszaadja az energiáját.

OROSZLÁN

Az elmúlt évben többet kellett alkalmazkodnia, mint amit eddig megszokott, de elég ambiciózus ahhoz, hogy ezt lazán megtegye. A 2019-es év sok izgalmas feladatot és élményt tartogat minden téren. Kreativitásuk és képességeik alapján vezetőnek születettek, bár sokszor hiányzik belőlük a tapintat. Az év első fele karrier szempontjából nem lesz gördülékeny, de a magabiztosságával ezen is könnyedén túlteheti magát.

Nyáron kiteheti a jelmondatot: szenvedély, flörtök, fülledt éjszakák, de új barátságok is szövődhetnek, sőt a lelki társát is megtalálhatja. Az ősz már nem lesz ilyen vidám, több stressz érheti a munkahelyén, ami kihat a magánéletére is. Vezesse le az energiákat sporttal, az segíteni fog. Az év végén már rendeződnek kapcsolatai, főnökei elismerik és visszaszerzi esetlegesen elvesztett megbecsülését. A jó hír, hogy anyagilag biztonságos ez az év, számtalan lehetőség érkezik, amelyet csak meg kell ragadnia.

Utazás: Kedveli a pezsgő éjszakai életet, a forróságot és a tengerpartot, oda van a luxusért, a csillogásért, és ezt szívesen osztja meg másokkal is.

Nézd meg szilveszteri programajánlatainkat is!

SZŰZ

A 2018-as évben sok munka várt a Szűzre, ez a következőkben is így lesz. Nem könnyű, de sok lehetőségekkel teli év elé néz, ami szinte folyamatos sikerekkel kecsegtet. Magánéletében is változások várhatóak, tudja, hogy rendet kell teremtenie. Rájön, hogy nem kell elvárásoknak megfelelni, aki szereti az így is elfogadja, ahogy van. Ha sikerül ezt a megújulást elfogadtatni a párjával is, akkor új szintre léphet a kapcsolatuk. A szinglik bezárkóznak, félnek a csalódástól, és nem engedik be a lehetőségeket. Pedig legyen a jelszavuk: aki mer, az nyer!

Nyáron kimondottan érzelmes időszak elé néz, és ezt élvezi is, de figyeljen oda, hogy kinek tárja ki a szívét. Az ősz újabb feladatokat hoz a munkában, viszont partneréhez türelmetlen lesz, úgy érzi, elvonja önt a fontos dolgoktól. A túlhajszoltság vitákhoz és konfliktusokhoz vezethet. Az év végét a szerettei körében töltheti, szinte minden figyelmét ide összpontosíthatja, ne féljen kimutatni az érzéseit.

Utazás: Ideális számukra a hosszú tengeri hajóút vagy a városnézés, de fontos, hogy az utazásnak hasznos és értelmes célja is legyen.

MÉGLEG

Az elmúlt év fontos tanulsága, hogy harmóniába került önmagával. A 2019-es év viszont sokkal mozgalmasabb lesz, de a pozitív tapasztalatok mellett negatív élmények is érik. A mérleg intelligens, őszinte, de érzékenységével sokszor komplikálja túl az életét. Karrierjében olyan lehetőséget kap, amit kár lenne elszalasztani, mert ez stabilizálhatja az anyagi helyzetét is. Jelenlegi párkapcsolata problémákkal teli, amelyek megoldásra várnak, mert úgy érzi, elhanyagolják. Érdemes megkeresni az okokat, mert talán nincs még minden veszve.

A tavasz remek időszak erre, és karrierjében is stabilizálhatja helyzetét, sőt feljebb is léphet a ranglétrán. A nyár veszélyeket rejt, főképp üzleti szempontból. Figyeljen, kiben bízik meg! Ősszel már letisztulnak a dolgok, sikeres időszak veszi kezdetét, így a magánéletében is megértést és nyugalmat talál, és ez év végéig kitart. Mozgalmas és impulzív lesz az év, sok felhalmozott probléma megoldódik.

Utazás: Társaságkedvelő, ezért fontos, hogy emberek vegyék körül és vidám, szórakoztató útitársak, mert szeret csevegni, flörtölni, vagy csak sétálni a tengerparton, a hosszú gyalogtúrák nem neki valók.

SKORPIÓ

Az elmúlt időszak kényelmes volt a skorpiónak, anyagi helyzete lassan, de biztosan felfelé ívelt. A 2019-es év sikereket hozhat, de a problémákból, nehézségekből sem lesz hiány. Az év eleje némi stagnálást jelez, de nem érdemes visszavenni a tempóból, főképp a munkahelyén, mert ebből problémája adódhat. Pedig érdemes figyelnie, hiszen ez az év alkalmas arra, hogy megcsillogtathassa képességeit, csak arra vigyázzon, hogy ne szálljon a fejébe a dicsőség, maradjon szerény.

A párkapcsolatában érdemes megbecsülni, aki ön mellett áll a nehéz időkben is, kitartó és támogató segítséget nyújt. Az egyedülálló keresse az igazit, aki hamarosan rá is fog találni, és végre boldog lehet egy megfelelő partner oldalán. Az ősz nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ígér, a kapcsolatok stabilabbá válnak. Az év végén több fontos döntést kell hozni, de nem marad egyedül, családtagjai, szerettei támogatják. Sok területen megerősödik ebben az évben, és hosszú távra megalapozhatja az egzisztenciáját.

Utazás: Új helyeket keres, érdeklik más kultúrák, egzotikus országok, különleges gasztronómiai felfedezések, izgalmasnak tartja a rejtélyes helyeket, vágyik a felfedezésre, a kalandra.


Nézd meg szilveszteri programajánlatainkat is!

NYILAS

A 2018-as év a Nyilas éve volt, hatalmas energiákat kapott, ami folytatódik a következő évben is, sok tapasztalattal gazdagodva. Ez egyértelműen az ő évük lesz, magánélet és karrier szempontjából is. Már tavasszal remek formában lesz, a kommunikációja felerősödik, rengeteg új ötlete támad, amit munkahelyén örömmel fogadnak. A magánéletében is szenvedélyes és kalanddal teli időszak várható, bár érdemes a mérhetetlen szabadságvágyából kicsit engednie. Ha még nem találta meg a párját, ez az év elhozhatja a megfelelő társat, csak le kell zárni a múltat, és beköszönt a szerelem.

Nyáron tele lesz energiával, és mindent könnyedén megold, még a magánéleti problémákon is túlteszi magát. Az ősz nyugodt időszakot jelez, érdemes átgondolni az eddigieket, tisztázni és rendbe rakni a még szőnyeg alá söpört, megoldatlan feladatokat. Mutassa ki szerettei felé az érzelmeit, hiszen mindenben támogatják és segítik. Ez az év lehet élete legjobb szakasza.

Utazás: Kedveli a nagy tereket, a távoli horizontot, a levegőt, igyekszik meghódítani a legmagasabb csúcsokat is, úti célja, a vadregényes, kietlen táj.

BAK

Anyagi gyarapodást, munkahelyi előrelépést is hozhatott az elmúlt év. 2019-ben szüksége lesz az összes jó tulajdonságára, a kitartásra, akaraterőre, hogy soha nem hátrál meg a nehézségek elöl. Az érkező pozitív energiák főképp a karrierje szempontjából fontosak, pénzügyi helyzete is nagymértékben javulhat, és ez annyira felvillanyozza, hogy minden mást háttérbe szorít. A tartós párkapcsolatban élőknek stabil a helyzete, de a szinglik nem tartják fontosnak a párkeresést, így nem is tesznek semmit, hogy megtalálják. Szerencsére ez az időszak csak nyár elejéig tart, ami flörtöket és romantikus együttléteket hozhat. Idén meg kell tanulnia, hogy kell az idejemúlt kapcsolatokat lezárni és nyitni az új felé.

Az év második fele viszonylagos nyugalomban telik, ősszel várható némi felfordulás. A munkahelyén kaphat egy figyelemreméltó ajánlatot, és csak önön múlik, hogy él-e vele. Az egészségi állapotára érdemes odafigyelnie, a stresszmentes életmód bevezetésével elkerülheti az esetleges problémákat. Ebben az évben végigkíséri a szerencse, sikeresen megvalósíthatja álmait.

Utazás: Történelmi helyeken, elfeledett kultúrák nyomába ered, nem szereti a hosszas körutazást, inkább egy csendes szálláshelyen kuckózza be magát.

VÍZÖNTŐ

A jegy szülötteinek az elmúlt időszakban meg kellett tanulnia a saját lelki egyensúlyát kezelni. 2019-ben visszanyerheti a hitét és az önbizalmát, és élményekben gazdag év elé néz. Egyre kevésbé engedi, hogy mások beleszóljanak az életébe, irányítsák, vagy akár kihasználják. Anyagi helyzete stabil, az év eleje is főképp a munkáról fog szólni. Használja nyugodtan az átlagon felüli kommunikációs képességét, így minden akadályon könnyedén átlép.

Nyáron igénye lesz a társaságra, a randikra, a közösségre, hogy olyan embereket ismerjen meg, akik szélesítik a látókörét, segítik a fejlődésében. A párkapcsolatban élők úgy érzik, mintha egy érzelmi hullámvasúton száguldoznának, egyszer fent, egyszer lent. A problémák megoldásában egy dolog segíthet: ha a szívére hallgat és megéli az önben rejlő szenvedélyt. A szingliknek több alkalom nyílik az ismerkedésre, és a lelki társuk is megérkezhet. Az év második fele nyugalommal telik, érdemes elutazni, kikapcsolódni. Az egészségére vigyázzon, kisebb sérülés érheti.

Utazás: A forgatag, a nyüzsgő turistaparadicsomok neki felüdülés, mert számára nem a helyszín a fontos, hanem a lakói érdeklik. Nem tartja fontosnak a luxuskörülményeket, bár kifogása sincs ellene.

HALAK

Sok szabad idejük volt a halaknak, ami a legnagyobb ajándék, amit kaphattak. Az elmúlt időszak ennek ellenére nem volt egyszerű, de a 2019-es év szerencsés változásokat tartogat, álmai valóra válhatnak. Karrierjében új lehetőségek kínálkoznak, ezért anyagi helyzete is stabilizálódhat. Olyan feladatokat kap, ami segíti abban, hogy megértse valódi életfeladatát, kiteljesedjen abban, amiben a legjobb. Párkapcsolata nem lesz kiegyensúlyozott, ezért tegyen meg mindent, amivel biztosíthatja szerelmével társát. Az egyedül élők nem nyitottak új párkapcsolatra, minden energiájukat karrierjük és önmaguk fejlődésére fordítják.

Nyáron egy rendkívül intenzív időszak veszi kezdetét, amely kihat az emberi kapcsolataira. Őszre ez az energia szelídül, nyugodtabbá válik. Párjával konfliktusok, nézeteltérések lehetnek, érdemes megszabadulni a negatív érzésektől, gondolatoktól. A féltékenység és a birtoklási vágy nem jó tanácsadó. A szerelem hirtelen toppanhat be az életébe, ha akarja, ha nem.

Utazás: Elvonulni a világ zajától, elmenekülni a hétköznapok elől – ez jelenti neki a kikapcsolódást. Fogékony a művészetekre, múzeumokat, galériákat látogat, de jól érzi magát, ha állhat a tengerparton és csak nézi a vizet.

Szöveg: Bólyi Alexandra

Nézd meg szilveszteri programajánlatainkat is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva