2018.07.20. 08:00
Közel 30 fok, néhány felhővel
Laasn már megszokjuk, hogy hétvégére elromlik az időjárás. Így lesz most is, tehát vétek lenne nem kihasználni a mai strandidőt.
A gyenge vagy mérsékelt (10-25 km/h) északnyugati (néhol eleinte nyugati, délnyugati) szelet élénk (25-35 km/h) lökések kísérik. Időnként egy-egy erős (40-45 km/h) lökés is kialakulhat. Az esti órákban mérséklődik a légmozgás. A sok napsütés mellett időnként kissé megnövekszik a gomolyfelhőzet. Csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 30 fok körül alakul. Késő estére 22 fok köré süllyed a levegő hőmérséklete.
A Balaton Siófoknál 22, míg a Velencei-tó Agárdnál 21 fokos.
Balaton nyugati medence: a jelzőrendszer alapon van.
Balaton középső medence: a jelzőrendszer alapon van.
Balaton keleti medence: az elsőfokú viharjelzés érvényes.
Velencei-tó: az elsőfokú viharjelzés érvényes.

A Balaton északi partján, a 71-es főúton, Vonyarcvashegyen, a 96-os és a 97-es km között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

 

A 75-ös főúton,

– Alsópáhok közelében az 5-ös és a 7-es km között felújítási munkák miatt félpályás lezárásra kell számítani.

– Nova térségében a 47-es és 54-es km között felújítják az útpályát, helyenként egy sávon, váltakozva engedik a forgalmat.

 

A 77-es főúton, Nagyvázsony határában, forgalomlassító terelőszigetet építenek. A 18-as km-ben félpályás útzár van érvényben. Az áthaladási elsőbbséget táblák jelzik.

 

Nyitókép: Fenyő Zsuzsa

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva