2018.08.15. 06:08
4 ok amiért jó választás a HP laptop iskolakezdésre
Szponzorált tartalom - Ha a Hewlett Packard cég 20 évvel ezelőtt alakult volna, akkor garázscégnek hívtuk volna (tényleg egy garázsban kezdték el az alapítók a munkát), ha pár éve, akkor startup-nak (a mai napig minden olyan céget startupnak hívnak amelyikben komoly lehetőséget látnak befektetők).

A féldolláros cégnév

Különös története van annak, hogyan alakult ki a Hewlett Packard cégnév. A kettő alapító Bill Hewlett és Dave Packard – innen már lehet sejteni, hogy a vezetéknevük lett a cég neve – nem tudták eldönteni, hogy kié legyen elöl: azaz Packard-Hewlett, vagy Hewlett Packard legyen-e a cégnév? Megegyeztek abban, hogy feldobnak egy pénzérmét (állítólag egy féldollárost, de inkább a 25 centes verziónak hiszünk), és aki nyer a pénzfeldobáson, az dönthet a cég nevéről. Dave nyert, és ő a Hewlett-Packardot választotta. A cég azóta a világ egyik legnagyobb laptop gyártója lett. Elmondjuk, miért érdemes HP laptopot választani iskolakezdésre

1: A belépő szinttől a csúcskategóriáig.

A Hp laptopkínálata hatalmas. A belépő szinttől (ezt ne úgy képzeld el, hogy egy gyenge laptop, amelyeken alig futnak a programok, túlmelegszik, netán le is áll: a HP belépőszintje is megbízható) egészen a csúcskategóriáig bármilyen laptopot meg tudsz tőlük vásárolni, szinte bármilyen munkára, iskolára is kell.

2: Hosszú garancia

Ha most marketingszöveget írnánk, akkor úgy fogalmaznánk, hogy a HP laptopok olyan hosszú garanciaidővel rendelkeznek, hogy az alsósból felső, a felsősből középiskolás, a főiskolásból pedig diplomás lesz, mire lejár a gyári garancia, de sokkal egyszerűbb, ha egy mondattal leírjuk: a HP laptopokat 3 év garanciával tudod megvenni. ez 3 év teljes biztonságot jelent.

3: Gyors hozzáférés

Magyarországon az emberek „halogatóak”: ha megfigyelted az iskolaszezon augusztus 20 után kezdődik, a karácsonyi bevásárlás december 18-20 körül. Éppen ezért jó az, hogy a HP laptopokhoz gyorsan hozzáférsz. Az usanotebook.hu kínálatában komoly raktárkészlet van, ezért a megrendelést követő munkanapon már át is veheted a laptopodat.

4: Megbízható márka

A Hp megbízható márka, ha azt választod, akkor a minőséget is választod. Ráadásul most iskolakezdési akciókkal várnak téged az online üzletben, mindössze kattintanod kell (Az is jó, hogy ha szükséged van segítségre, egy online cseten keresztül minden kérdésedre választ kapsz)

Kattints ide a HP laptopodért.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva