likebalaton.hu | 2018.07.13. 13:05
5 szuper program a hétvégére
Végre itt a strandidő, irány a Balaton! Összegyűjtöttük, mi lesz ezen a hétvégén az 5 legjobb program a magyar tengernél.

Cirkuszok éjszakája

Ha mindig is az volt az álma, hogy belessen a cirkuszi kulisszák mögé, akkor most megteheti. A hétvégén Cirkuszok éjszakája rendezvény keretében, hat balatoni településen működő cirkusz tart – az előadások előtt és után – nyilvános helyszínbejárást és interaktív programokat! Az egész család számára remek program!

Badacsonyi BOR7

Fotó: Bor7 Badacsony

A hétvégén kezdődik a Badacsonyi Bor7. Itt az alkalom tüzes borokat kóstolni és koncerteket hallgatni Badacsonyban. A badacsonyi borvidék legjobb borászai kínálják az istenek nektárját a résztvevőknek. A gyerekek kirakodóvásáron és játszóházban szórakozhatnak!

Kézműves sörfesztivál

Tihanyban a kézműves söröké lesz a főszerep ezen a hétvégén!
A legszebb panorámájú sörfesztivál három napon keresztül, három helyszín várja a sörbarátokat a Tihanyi-félszigeten!

Balaton-átúszás és Balaton-átevezés

A vizes sportok kedvelőinek kedvez az időjárás ezen a hétvégén. Révfülöpről indul szombaton a Balaton-átúszás, Fonyódról az átevezés. Izgalmas kihívás lesz mindkét program a résztvevőknek!

FolkFest

Keszthelyen a népzene és néptánc kedvelőti várják a Nemzetiségi Néptáncfesztiválon. Idén már tizedik alkalommal állnak színpadra különböző országok néptánccsoportjai a Balton-parton a Zenepavilonnál hogy megismertessék a közönséget a nemzetek táncaival.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva