Fizetett promóció | 2022.07.15. 00:01
73 településen rendelhetsz a Tescótól a Balatonnál
Akár a Balatonnál laksz, akár hosszabb-rövidebb ideig nyaralsz a tónál, jó, ha tudod, hogy a bevásárlást kényelmesen és gyorsan elintézheted online.

Javában tombol a nyár, ami sokunk számára a kikapcsolódásról szól. Ha te is több időt szeretnél strandolással, pihenéssel, a kertészkedéssel vagy a családdal tölteni, van egy jó időspórolós tippünk számodra: felejtsd el a hagyományos bevásárlást, és rendeld online házhoz az élelmiszereket és a háztartásban szükséges termékeket.

A Tesco nemrég tovább bővítette online szolgáltatását, így már Siófokon és Tapolcán, valamint a környéken tartózkodóknak is elérhető a kiszállítás. Ezzel már a Balaton-part jelentős részén, 73 településen csaknem 70 ezer címre viszik ki az interneten leadott rendeléseket siófoki, tapolcai és veszprémi hipermarketeikből.

Pár klikk és néhány óra

A Tesco honlapján vagy Androidon és iOS-en is elérhető mobiltelefonos alkalmazáson keresztül tudsz bepakolni a virtuális kosaradba és rendelést leadni. A Tesco munkatársai a kiválasztott termékeket ugyanolyan gondossággal készítik össze az áruházban, mint ahogy azt te magad tennéd, és akár már aznap házhoz is szállítják. Bátran tervezhetsz tehát spontán programokat.

A korábbi kétórás kiszállítási idősávokat az áruházlánc egyébként országszerte nemrég egyórásra csökkentette, így a napi rutin jól tartható, de lehetőség van személyes áruházi átvételre is. Ez esetben nem kell a megadott címen várnod a futárt, csak elugrasz autóval a kiválasztott átvételi pontra a megjelölt idősávban, ahol átadják az összekészített rendelésedet, és már mehetsz is tovább.

Meglepetések nélkül

Ha szeretsz előre tervezni, és két-három héttel későbbi időpontra rendelnél, a költségek akkor is kiszámíthatók maradnak. A Tesco fix árazással dolgozik, ami azt jelenti, hogy a megrendelés leadása és a kiszállítás napja között a rendelésedhez tartozó termékek árai főszabály szerint változatlanok maradnak. Ha a termékek ára a megrendelés és a vásárlás kiszállítása közötti időszakban megváltozik (pl. azért, mert véget ér egy akciós ajánlat), az nem érinti a rendelésed végösszegét, kivéve, ha közben módosítod a rendelésedet. Ez esetben módosításkor eldöntheted, hogy elfogadod-e a módosítás napján érvényes árakat, vagy változatlanul hagyod a megrendelést az eredeti árakkal.

Még olcsóbb lehet az online bevásárlás, ha rendeléskor használod Clubcard kártyádat, amellyel számos terméket eleve kedvezőbb áron vehetsz meg, mint a hűségkártyával nem rendelkezők, valamint vásárláskor pontokat is gyűjtesz. A több mint 600, Árgarancia jelöléssel ellátott árucikk közül válogatva pedig biztos lehetsz benne, hogy a legalacsonyabb áron jutsz hozzá a szükséges termékekhez.

Zöldebb úton

Ha a környezet védelme is fontos számodra, válaszd a bevásárlótáska nélküli kiszállítást. Ez esetben a Tesco munkatársai ládában viszik ki a termékeket, de segítenek átpakolni a saját bevásárlótáskádba. Bizonyos árucikkeket higiéniai okokból így is mindenképp táskákba tesznek. Ilyenek például a pékáruk, vegyi anyagok vagy egyes zöldségek, gyümölcsök.

Képek: TESCO

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva