Krausz Andrea | 2023.04.01. 16:00
A BAHART hajóin is ingyen utazhatnak az alsós gyerekek a tavaszi szünetben
Április 6. és 11. között minden gyerek, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát, korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-Start, a Volánbusz és a Balatoni Hajózási Zrt. járatain.

Április 8-án, szombaton indul a balatoni hajózási szezon, és az alsós gyerekek szombaton, vasárnap és hétfőn máris ingyen utazhatnak a Kajlával a normál menetrendi járatokon.

Siófokról, Balatonfüredről, Tihanyból, Badacsonyból és Fonyódról indulnak járatok húsvét szombatján, vasárnap és hétfőn
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

 

Mint írják, a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) 2023. április 8 – április 10. között minden 6-11 éves tanuló számára, aki a jegyvásárlás során

felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosít a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójárataira.

A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során.

A tavaszi szünetben már hajózhatunk a Balatonon
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Csak jegypénztárban tudod megvenni a jegyet

A „Kajla” diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket. A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték, stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény.

Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem vehető igénybe, csak a jegypénztárakban, személyesen érvényesíthető.

Keresd fel a BAHART honlapját és a hajózási lehetőség keresőben jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed.

Nyitókép: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva