Doris / ripost.hu | 2021.10.15. 15:00
A Balatonhoz menekült Curtis
Curtis bejelentette, hogy besokallt, ezért minden buliját lemondja. Ezen nemcsak a rajongók, hanem a rapper barátai is meglepődtek. Nem csoda, hogy ő is az őszi Balatonnál töltődik fel.

A természet erejével igyekszik feltöltődni Curtis, aki kedden közölte, hogy fizikailag és lelkileg is teljesen kimerült, ezért minden buliját lemondja.

Fotó: Metropol

Egyik jóbarátja, Young G elárulta, hogy sikerült beszélnie Curtisszel, és biztos benne, hogy lelki okai vannak a váratlan visszavonulásnak.

– Azt válaszolta, hogy az egészsége rendben van, de lemondja az összes haknit – mondta Young G, akitől azt is megtudtuk, hogy miért döntött így a barátja.

Olvasd el korábbi, Curtissel készített riportunkat.

– Azért döntött így, mert a haknik nem hoznak annyi pénzt a konyhára, mint a nagy bulik. Nagyon maximalista, nem akar olyan koncertet adni, amiben nem tudja hozni azt a színvonalat, amit megszoktak tőle. Mindenkit szeretne megnyugtatni, hogy a Majkával közös koncertjeit megtartja.

Curtis jelenleg a Balaton partján pihen,

ami az Instagramjára feltöltött sztorijából derült ki. Közvetlenül a vízparton élvezi a kissé szeles, de többnyire napfényes időjárást.

Forrás: ripost.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva