Szaniszló Hajnalka | 2019.08.28. 06:00
A balatoni programok a csúcson pörögnek a hétvégén is!
Még kánikula lesz a hétvégén, de utána már halkan kopogtat az ősz. Ne aggódj, a Balaton ilyenkor varázslatos arcát mutatja. Ajánlunk néhány programot, amelyekből válogathatsz, ha a tónál jársz.

Ne feledd, hogy ha az alábbi listában nem találod meg a számodra megfelelő kikapcsolódási formát, tovább böngészhetsz a likeBalaton.hu oldalán.

Ide kattintva a teljes balatoni programkínálatot megtalálod.

PÉNTEK:

Élő csocsó bajnokság lesz Balatonboglár szőlőskislaki részén. Hat fős csapatok jelentkezhetnek erre az izgalmas programra!

Night Golf Zala Springs 2019-ben is! Különleges programmal indítják a fesztivált, ugyanis egy izgalmas éjszakai golfversenyt szerveznek! Rendhagyó esemény, világító labdák, fényben úszó golfpálya! Aki nem golfozik se csüggedjen, hiszen hatalmas bulival várnak benneteket!

Különleges múltidéző hévízi városnézésen vehetnek részt az érdeklődők. A történelmi séta keretében. kosztümös idegenvezetővel ismerhetik meg a zalai fürdővárost! Fény derül Hévíz legendás titkaira és a múlt század békebeli nyaralóinak szokásaiba is bepillanthatunk. A séta a Muzeális Gyűjtemény elől indul, 16 órakor. A programon előzetes bejelentkezés után lehet részt venni.

Fotó: Mihály Szilvia

Ne maradj le a XXIV. szüreti felvonulás- és fesztiválról, melyet Lesenceistvándon tartanak! A hagyományőrző rendezvény központi helyszíne a lesenceistvándi sportpálya. Pénteken szakmai tájékoztató, Betyár és Répa Rozi választás is lesz, a Jó Laci Betyárral.

SZOMBAT:

I. Balaton Off Road Festival Gyenesdiáson! Épített és utcai terepjárók, Pick-Upok. Kiállítók, zene, sár és triál: Gyere el és találkozz, több 100 Off Road rajongóval!

Fotó: Pixabay

Túra, zenés programok, főzőverseny, hajózás és buli. Ez a szántódi falunap idei programja, melyre mindenkit szeretettel várnak a Közösségi Ház udvarába. Részletek a túra útvonaláról, a táncos és egyéb színpadi bemutatókról, a gyermekkoncertekről és a további fellépőkről ide kattintva. Egyet elárulunk: Varga Miklós is fellép.

Látogassatok el augusztus 31-én a Zalakarosi Fürdőbe, hogy közvetlenül a ring mellől szurkolhassatok a versenyzőknek. A boxgála sztárvendége Erdei Zsolt “Madár” lesz.

Fotó: www.pexels.com

Játékpark, kézműves foglalkozások, színpadi műsorok, családi programok Veszprémvölgyben az Agóra Családi Napon. Fellép az Animal Cannibals, a 100 Folk Celsius és az M.C.S. Blues Band is. A gyerekeket játszóház, egy kitelepült nyelviskola játékos programjai, kézműves foglalkozások és ügyességi játékok várják. Kora este nyereményjátékkal jótékonysági tókerülő sétát is tartanak.

Vár+zene+ művészet = szuper egyveleg, csodás helyszín, jó hangulat, ez lesz a Várzene fesztivál. Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az első várzene és művészeti fesztivált Sümegen, melyre a kisváros és térsége zenében és más művészeti ágakban jártas művelőit hívták meg. Töltsd el a nyár utolsó estéjét a történelmi falak között baráti társaságban, jó zenét hallgatva. Pléd, ülőpárna és jókedv ne maradjon otthon!

Vége a szürkeségnek! Készülj Siófok legszínesebb éjszakájára, mert jön az Ultra Color Party! Itt normális, ha két UV karkötővel a kezeden, extravagáns színekben pompázó unikornisként közlekedsz a vidám nyár égisze alatt. Azon sem lepődik meg senki, ha zölden fénylő Hulk-ként, esetleg rikító arcú Jokernek maszkírozva világítasz a tömegben. A szervezők ehhez mindent biztosítanak: UV reagáns festékek 6 színben, töménytelen mennyiségben, karkötők, maszkok állnak majd rendelkezésedre.

Augusztus 31-én a MintaPinty zenekar lép fel a Minimax gyerekhajón, de lesznek logikai- és társasjátékok, az animátorok pedig készséggel állnak rendelkezésre bármelyik játék bemutatásával, kipróbálásával kapcsolatban. Az egész kicsi csemeték is zavartalanul játszhatnak a bébi sarokban. A rajzolós asztalnál szebbnél szebb rajzokat lehet majd készíteni, de lesz arcfestés, tombola, Minimax barátokkal és Picicicával közös találkozó is, miközben a résztvevők a Balatonon hajókáznak majd.

EGÉSZ HÉTVÉGÉN VÁR:

A Zala Springs Golf Resort immár második alkalommal rendezi meg augusztus 30. és szeptember 1. között a jótékonysági golf fesztivált, a 3 napos társasági golfversenyt, azaz a Zala Springs Charity Golf Festet. A rendezvény koraszülött mentő- és gyermek intenzív alapítványt támogatja. Minden nevezési díjból 3.000 Forintot az alapítványnak ajánlanak fel, hogy segíthessék a munkájukat, emellett egy csendes jótékonysági aukciót is szerveznek. Csatlakozz idén is a jó cél érdekében a második Magyar Golf Fesztiválhoz.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nytókép: Olvasói fotó / Kálmán Inez

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva