likeBalaton.hu | 2020.05.03. 14:00
A Balatonnál forgott Weisz Viktor új klipje
Csendes, de gyönyörű a Balaton a karantén ideje alatt. Weisz Viktor a Szólád melletti Nezde pusztai gyógyító dombon könyörög a világunkért, de más települések is megjelennek az új videóklipben.

–De egyet már jól tudunk:
Lassacskán változunk
És elmúlik egyszer majd az is

ami most éppen fáj még.
Minden nap így megyünk
És ha csak ennyit nyerhetünk
Akkor is jó – szól a dalszöveg.

A környékbeliek között régi hagyomány, hogy felviszik a betegeket a gyógyító dombra, ahol gyors felépülésükről számolnak be az elbeszélések. A földből kisugárzó pozitív energiákkal magyarázzák a jelenséget, de lehet, hogy csak a gyönyörű táj, a Balaton látványa hat így az odalátogatókra. A videóklipet nézve ezen látványban gyönyörködhetünk, több más balatoni helyszínnel együtt.

60-as évektől napjainkig a beat, a rock, a musical és a funky, valamint a zenei stand-up műfajában is alkotó előadó, Weisz Viktor a 2013-as év Voice című műsorának finalistája. Viktor immár több, mint 15 éve koptatja az ország színpadait. A zene szeretetét édesapjától örökölte. A gitáros apuka bandájában kezdett el is zenélni. Különös képessége, hogy nemcsak saját, hanem mások hangján is kitűnően énekel: Pataky Attilától Korda Györgyig mindenki ott van a torkában, de amitől egyedivé válik, az maga Weisz Viktor.

Nézzétek meg ti is a balatoni videót:

 

 

Nyitókép: Török Brigi

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva