PR cikk | 2022.06.22. 00:01
A Balatonon béreltünk nyaralót? Az alábbiakat vigyük magunkkal!
Hirdetés - A balatoni nyárnak nincs párja. Ezt nagyon sok magyar vallja, és bizony igaz is. Sok esetben a legmenőbb külföldi utak sem érnek fel egy jó kis nosztalgikus balatoni kiruccanással. Viszont még a magyar tengerre is érdemes úgy felkészülni, hogy jól jöjjünk ki belőle élményben és anyagilag egyaránt.

Nem árt néhány kedvenc cucc otthonról

A teljes nyaraló kibérlésében az a legjobb, hogy az egész nyaralóház a miénk. Ezért akár a kedvenc konyhai gépünket is magunkkal vihetjük, hogy valóban komfortosan érezhessük magunkat. Nyugodtan dobjuk be a kapszulás kávégépet, ha arról van szó, hogy a Nespresso vagy a Tchibo kapszulák nélkül már nem volna teljes a pihenésünk. Egyébként is jócskán spórolunk vele, ha a kávét inkább a nyaralóban főzzük, mint hogy minden napot egy helyi kávézóban kezdjük. Hasonlóan hasznos lehet, ha viszünk magunkkal a kedvenc tartós élelmiszereinkből. Persze az is szükséges hogy a helyi különlegességeket megkóstoljuk. Viszont ha már alapból úgy érkezünk oda, hogy van mivel megpakolni a hűtőt, akkor legalább nem fárasztó bevásárlással kezdődik a nyaralásunk. Sokkal kényelmesebb, ha már otthon, vagy útközben megtesszük ezt.

Elsősegély doboz – minden eshetőségre

Megcsíp minket egy darázs? Vagy épp annyi mindent ettünk, hogy ég a gyomrunk? Ne vesztegessünk órákat azzal, mire megtaláljuk a legközelebbi gyógyszertárat. Ez, ha hétvégére esik, egyébként sem egy életbiztosítás. Inkább vigyünk magunkkal azokból a legfontosabb gyógyszerekből és szerekből, amire esetleg szükség lehet. Szódabikarbóna, jódos oldat, széntabletta, fájdalomcsillapító és persze különféle égésekre, csípésekre való krém mindig legyen nálunk a nyaralásunk során.

Hosszabbító

Igen, ez szintén egy fontos ám sokak által ritkán hordott tárgy. A nyaralókban nem biztos, hogy a konnektorok pont ott lesznek és pont annyi amennyire szükségünk van. Gondoljunk csak bele, milyen bosszantó, ha például külön helyekre kell mennünk tölteni a telefont és a laptopot. Manapság pedig szinte mindenki legalább két-három kütyüvel mászkál, amit bizony tölteni kell. Az olyanokról, mint a hajnyíró például meg ne is beszéljünk – mennyire bosszantó tud lenni, ha pont a fürdőben nincs egy darab konnektor sem.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva