Buster / ripost.hu | 2020.12.22. 14:00
A Doktor Balaton sztárja, Bodrogi Gyula lélekben már az erdőket járja
A nemzet színésze, Bodrogi Gyula türelemmel viseli a koronavírus-világjárvány okozta nehézségeket, de lélekben már az erdőket járja.

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészóriást hamarosan vadonatúj szerepben láthatják a TV2 nézői, hiszen ő alakítja a hamarosan induló Doktor Balaton című napi sorozat egyik központi figuráját, Duska bácsit. A 86 éves színészlegenda nagyon élvezi a humorral teli jelenetek forgatását.

– Fantasztikusan érzem magam ebben a fiatal és profi csapatban. Nagyon sokat nevetünk, hiszen egy remek humorral megírt sorozatról beszélünk. Persze mindig a közönség dönti el, hogy mi tetszik neki, de én bízom a Doktor Balatonban – mondta a ripost.hu-nak Bodrogi Gyula, akinek csupán egyvalami hiányzik mostanában.

– Nem kitörő örömmel, de betartom a koronavírus-világjárvány miatt meghozott szabályokat, hiszen ez a minimum, amit megtehetek. Ha nem dolgozom, akkor itthon vagyok, olvasgatok, nagyokat beszélgetek, vagy a tévét nézem. Viszont a vadászat szabadsága már nagyon hiányzik. Gondolatban és álmomban gyakran járom az erdőt. Éppen ezért, ha vége lesz ennek a fránya járványnak, az elő utam oda vezet majd – ábrándozott Bodrogi Gyula.

Tudj meg mindent a Doktor Balaton című sorozatról itt.

 

 

Nyitókép: Markovics Gábor / ripost.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva