likeBalaton.hu | 2022.07.22. 08:00
A Doktor Balaton sztárja egy titokzatos lánnyal randizik
Mészáros András, a sorozat főszereplője avat be magánélete titkaiba.

Mészáros András a párkapcsolatokban iszonyatosan óvatos

A Doktor Balaton sztárja bár randizgat egy lánnyal, de úgy érzi, a szerelem egyelőre még nem nagyon van jelen az életében. A Doktor Balaton szereplője imádja a horrorfilmeket, sőt kedvenc mozijában azt kedveli, hogy egy gyönyörű szerelemről szól, aminek a tisztasága fogta meg őt. Ennek kapcsán elárulta, hogy most jelenleg van egy kezdődő kapcsolata.

– Nem tudok sokat mondani a szerelemről, nem nagyon van most jelen az életemben.

Találkozom egy lánnyal, randevúzom és ha úgy alakulnak a dolgok, akkor továbbléphetünk.

Ezekben a röpke fél napokban, amikor kómásan hazaérek a forgatásokról, kis idő jut a magánéletre is, mielőtt elalszom. Egy színésznek hol az a baja, hogy túl kevés a munkája, hol pedig az, hogy túl sok. Most az utóbbi van, lekopogom – mondta.

Gula Péter és Mészáros András a Doktor Balaton forgatásán
Fotó: TV2

 

– Nem baj, ha van egy listád arról, hogy milyen párt szeretnél – vallja a színész

– Szerintem jó az, ha valaki tudja, mit keres, mit akar, mit szeretne megtalálni a másik emberben. Nem baj, ha van egy listád arról, hogy milyen párt szeretnél. Nekem is van. Az egyféle iránytű, mert megérdemeljük, hogy boldogok legyünk. De nem szabad körömszakadtáig ragaszkodnunk a listához: mindig mérlegelni kell, hogy mi fér bele, és mi nem. Mi alkotjuk a párunkkal a saját játékszabályainkat. Ugyanakkor tenni kell azokért a dolgokért, amit akarunk.

Ha például csinos barátnőt szeretnék, el kell gondolkodnom azon, hogy én hol tartok a saját bradpittesedésemben. Jelenleg kevés az időm edzeni.

Póbálok figyelni az étkezésemre, de forgatások közben lecsúszik egy-egy csoki. A beach bodyról pedig tudjuk, hogy a konyhában készül: az étkezés a legfontosabb! A kávét viszont szigorúan csak vízzel, cukor nélkül iszom – tette hozzá.

Mészáros András és Tenki Dalma a Doktor Balaton című sorozat szereplőiként
Fotó: TV2

 

– Beleszaladtam már egy-két nagy pofonba – vallja a Doktor Balaton sztárja

– Beleszaladtam már egy-két nagy pofonba. Nem szeretnék például olyan szituációkba kerülni, hogy már benne vagyok valamiben, de közben összezavarodom, mert rájövök, hogy nem vagyok szerelmes, és azt gyáva vagyok kimondani – árulta el.

 

 

 

 

Forrás: metropol.hu
Nyitókép: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva