Szaniszló Hajnalka | 2019.09.03. 15:00
A hétvégén jön a gigantikus Balaton Boat Show
Hétvégén, szeptember 6-8. között kerül megrendezésre a Balaton Boat Show, Magyarország legnagyobb vízparti hajókiállítása.

Kikötői hangulat és teltházas hajószalon várja hétvégén a Balaton Boat Show-ra látogatókat Balatonkenesén a Kenese Marina-Port kikötőben. A rendezvényen a látogatók a vízen és a parton tekinthetik meg a vitorlásokat, elektromos és motoros hajókat, vízi sporteszközöket, melyből idén közel 100-at vonultat fel a magyar hajós piac. Itt találhatók meg egy helyen az év legkedvezőbb ajánlatai is a hajóvásárláson gondolkodók számára.

Balaton Boat Show 2018

Emlékeztek?Tavaly rekordszámú látogató volt kíváncsi a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajóra, valamint a számtalan vízi tevékenységgel kapcsolatos kiegészítőre.Ne maradj le! A 10% kedvezménnyel induló előjelentkezési időszak június 30-ig tart.

Közzétette: Balaton Boat Show – 2019. április 28., vasárnap

– Tavaly is rekordszámú vendég jött el vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlást, motorost és elektromos hajót, valamint rengeteg hajózási kiegészítőt, ruházatot felvonultató rendezvényre. Az idén még többen lesznek, ugyanis a vízi kiállítóhelyek már júniusban beteltek, a szárazföldön és vízen bemutatott hajók, motorcsónakok, elektrojet-ek száma megközelíti a 100-at – mondta Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója, aki hozzátette, hogy a Balaton Boat Show és az év elején a fővárosban megrendezett Budapest Boat Show közötti stratégiai együttműködéssel két olyan rendezvény kapcsolódik össze szorosabban, melyre a piaci szereplők fontos megjelenési lehetőségként tekintenek és kiemelkedő részei a marketing és értékesítési stratégiájuknak.

Fotó: Glódi Balázs

A Balaton Boat Show rendhagyó értelemben egy „hajószalon”, amely mindenkinek izgalmas programot kínál, legyen szó a hajózással először találkozó vendégekről, régóta hajózó vagy éppen hajóvásárlást fontolgató látogatókról. A vevőjelöltek szinte biztosan megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb kínálatot. Ráadásul a kiállításon kaphatják a legjobb ajánlatokat, nem beszélve arról, hogy a modelleket össze is hasonlíthatják egymással. Rápolthy Edit elmondta: a kiállított hajók többsége idén is vitorlás lesz.

Folytatódik a trend, egyre nagyobb hajókkal jönnek a gyártók és forgalmazók, több 49-50 lábas hajó is lesz a főszereplők között. Több újdonság is várható: számos premierrel mutatkoznak be a hazai gyártók és forgalmazók egyaránt (Elan E4, NAUTEN, Hanse, Antila Yachts, Fareast, Freeboat, Flaar 5.3 Smart Power…stb). Az elektromos hajók egy része a vízen is kipróbálható lesz, időpont pedig bármelyik hajó tesztelésére egyeztethető.

Itt minden hasznos és fontos információt összegyűjtöttünk neked a balatoni hajózásról.

Fotó: vitorlazasmagazin.hu

A vízen bemutatott hajók mellett a kiállítók rengeteg hajózáshoz kapcsolódó eszközt, kiegészítőt is hoznak Balatonkenesére szeptember első hétvégéjén, a kiállítás szárazföldi területen elfoglalt mérete is rekordot dönt idén. Színes program is várja az érdeklődőket. A kikötő bárteraszán rendezett Ford „Dokk Talks” program keretében érdekes információkat, beszélgetéseket hallhatnak az érdeklődők a Balatonról, hajózásról, vitorlázásról.

Érdemes lesz szabaddá tenni egy napot szeptember 6-8. között és ellátogatni Balatonkenesére, a Kenese Marina-Portba, hogy a Balaton partján élvezzük az ország legszebb hajóinak látványát.

Még több részlet a rendezvényről itt érhető el.

A Balaton Boat Show nyitva tartása:
Szeptember 6. péntek 10:00-18:00
Szeptember 7. szombat 10:00-18:00
Szeptember 8. vasárnap 10:00-17:00

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Hartman Tamás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva