2020.01.09. 06:00
A január is tartogat jó programokat Siófokon
Mozgalmasan indul az új év Siófokon. Lesz Farsangi Toros Party, Szauna Show-val egybekötött Országos Szaunamester Bajnokság és februárig nyitva áll a Siófoki Jégkikötő

Január 11-én rendezik meg a hagyományos Újévi gálakoncertet a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében. A koncerten a klasszikus Johann Strauss keringők mellett világhírű musicalekből is felcsendülnek részletek.

A siófoki Galerius Élményfürdő és Wellnes Központ Magyarország egyik legmodernebb fürdője, amelynek szaunarészlege nemrég tovább bővült. A hónap végén a fürdő legújabb, tágas szaunakabinjában mutatják meg tudásukat és kreativitásukat egy SzaunaShow keretében a VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság résztvevői január 25-én és 26-án.

Mindig jó hangulat van a kikötőben rendezett Farsangi Toros Party-n (Fotó: sonline.hu)

2020-ban már harmadjára rendeznek Farsangi Toros Partyt Siófokon. A farsangi hagyományok felelevenítése mellett ezúttal is a gasztroélményeken lesz a hangsúly január utolsó hétvégéjén a hajóállomásnál.

Januárban is Jégkikötő!

JANUÁRBAN IS JÉGKIKÖTŐ!Ne feledjétek januárban is vár benneteket a Siófoki Jégkikötő a hajóállomáson! Ti már koriztatok a pályán? 😉 Várjuk kommentben a képeket/videókat!#hellosiofok #ittkezdodikabalaton

Közzétette: Hello Siófok – 2020. január 3., péntek

Szintén a hajóállomásnál egészen február elejéig várja a korcsolyázni vágyókat a Siófoki Jégkikötő. Az ország egyik legkülönlegesebb jégpályáján közvetlenül a tó mellett, több mint 600 négyzetméteren lehet korcsolyázni, vagy egy forró csoki, esetleg egy bögre tea mellett a téli Balaton látványában gyönyörködni.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva