Dezslik Magdolna | 2018.11.04. 14:10
Különleges szállodák #1 - Itt mindig karácsony van
A kis családias szállások kedvelői mellett egyre többen vannak, akik a különleges, néha extrém hoteleket, szálláshelyeket kedvelik. A kedvükért összegyűjtöttük a nagyvilág és természetesen a Balaton különleges szállodáit.

A szálloda, ahol egész évben karácsony van

Már alig várod, hogy karácsonyi filmeket nézhess miközben bejlit majszolsz? Akkor a 2007-ben megnyitott a The Inn at Christmas Place a te szállodád, itt ugyanis állandóan karácsony van.

A különleges szálloda kívül-belül ünnepi díszben pompázik, néhány száz méternyi fényfüzér csillog esténként, hatalmas karácsonyfák, fenyőkoszorúk és napi kétszeri harangjáték teszi hangulatosabbá az itt megszállók napjait. Sőt, hétfőn és pénteken karácsonyi meseolvasás, kedden és csütörtökön ünnepi koncertek is szórakoztatnak. S ha belefáradtál a karácsonyi hangulatba, lazíthatsz a fedett medence, a hatalmas pezsgőfürdő vagy a vízi csúszdával felturbózott szabadtéri medence vizében.

A szálloda Tennessee-ben, Pigeon Forge városában található, 10 percre Dollywoodtól, a híres színésznő, Dolly Parton vidámparkjától.

Olvastad már, mennyi fura dolgot felejtünk a szállodákban? 🙂

Nézd meg a többi különleges szállodát is!

Folytatjuk… 🙂

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva