2019.04.07. 06:58
A legjobb dzsekik a 2019-es tavaszi szezonra
Hirdetés - A telet követő hónapok alapfelszerelése a könnyű dzseki, még a legnaposabban induló napokon is. Ha nem szeretnénk beszerezni egy megfázást, szerezzünk be egy vékony darabot, amit magunkra kaphatunk ott, ahol árnyékban öt fokkal hidegebb van. Lássuk, mit kínál az aktuális szezon!

Városba – univerzális megoldásként

A kellemesebb hőmérsékletű, de még változékony napok adu ásza a steppelt dzseki. Ez a típus évek óta szuperdivatos, és legfeljebb annyi szólhat ellene, hogy bármely plázában körülnézve látunk tíz darabot. Érdekesebb változata a nem vízszintesen, hanem kockásan, vagy más mintában steppelt típus. Választhatunk szép színes verziókat is, ezek remekül illenek a tarka tavaszi napokhoz.

Városba és motorozáshoz

Egy örök befektetés a bőrdzseki, kevésbé örök, de szintén mutatós a műbőr dzseki. Ha kifogunk egy különleges példányt, megnyertük vele a jó megjelenést éveken keresztül. Ki ne vonzaná magára a tekinteteket például egy extravagáns, ujján lefutó csíkos műbőr kabátban?

Friss trend a bőrszoknya, egy stílusban passzoló bőrdzsekivel érdemes kipróbálni. De a bőrdzseki különlegesség, hogy szinte mindennel kombinálható, amihez nyúlunk a ruhásszekrényünkben.

A bőrdzsekiben az a különleges, hogy egy egyszerű fekete darab is femme fatele-t csinál mindegyik nőből. Egy pilóta napszemüveggel és farmerrel felvéve bárkivel, bárhol versenyezni fogunk. (Ha még kérünk egy jó nagy hamburgert is, minden férfi el fog ájulni a közelben.)

Városba és randevúhoz

Visszatértek a fagyok? Vagy csak fázós alkatunk van? Egy derékig érő műszőrme kabát nagyon menő, és egy csipetnyi retró stílust ad a megjelenésünkhöz. Élénk vagy pasztell színekben is remek választás. A műszőrme kiskabát előnye, hogy meglepően kevesen szavaznak rá, így még mindig van benne valami vonzóan egyedi.

Szép időben bárhova

Amennyiben nem a klasszikus elegancia jegyében öltözünk, a ruhatárunkból nem hiányozhat a farmerdzseki sem. Egy fekete, koptatott farmerkék, fehér vagy mintás változat tökéletes, ha csak felkapunk valamit a póló fölé. Egy virágos ruha párosítva egy fehér farmerkabáttal – abszolút klasszikus.

Érdemes a szabásra ügyelni: farmerdzseki és farmering esetén is fontos, hogy jól álljon nekünk a hossz. A leghagyományosabb, oldschool dzsekik – például a Levi’s darabjai – egyenes szabásúak. Ha inkább csajosan szeretnénk megjelenni valahol, a karcsúsított fazon előnyösebbnek bizonyulhat.

Sportoláshoz, kiránduláshoz

Ha hidegre fordul az időjárás, egy parka tökéletes viselet. Ez a hosszabb, bélelt kabát melegen tart, és még csinos is.

Amikor már közeledik a nyár, a váratlan záporok ellen egy softshell dzsekit érdemes magunknál tartani. Ezek a könnyű, sportos kabátok víz- és szélállóak, légáteresztőek, és ha berakjuk a táskánkba, meg sem fogjuk érezni a súlyát. És ma már nagyon nőies darabok közül választhatunk!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva