Fenyő Zsusza | 2018.08.23. 15:00
A legjobb strandételek: lángos nuggets
A hagyomány és az újítás találkozik a lángos nuggetsben. Ez az egyszerű, de nagyszerű étel bekerült az év legjobb strandételei közé, a vendégek is nagyon szeretik, és mi is megkóstoltuk.

A Fröccsterasz és Strandgrill Erika egy hagyományos Balaton parti büfé, Balatonmáriafürdőn a strand mellett, ahol minden évben kísérleteznek új ételekkel. Tengerdi Győző tulajdonos, már 28 éve dolgozik vállalkozóként a Balaton partján, szerinte lényeges, hogy haladjon a trendekkel, és alkalmazkodjon a vendégek változó elvárásaihoz, ezért folyamatosan alakítják a kínálatot.

Ugyanakkor Tengerdi Győző azt is fontosnak tartja, hogy egy vendéglátóhely a Balaton partján ki tudja szolgálni a tömegek igényeit is, és gyorsan, nagy mennyiségben tudjon előállítani minőségi ételeket. Ehhez, mint mondta, olyan technológiát, olyan személyzetet kell alkalmazni, és olyan kínálatot kell nyújtani, hogy egyszerre nagyon sok vendéget ki tudjanak szolgálni.

Tengerdi Győző a hagyományos lángost gondolta újra, amikor megalkotta a lángos nuggets-et. A nuggetseket reszelt sajttal és tzatzikivel tálalják, a vendégek pedig nagyon szeretik a mini lángosokat.

Kisütik a lángos nuggetset.

Megkóstoljuk a lángos nuggetset.

És hogy mi a sikeres üzlet titka? Tengerdi Győző elmondja.

Szöveg és képek: Fenyő Zsuzsa

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva