2018.07.26. 20:06
A legmenőbb nyári trend: törzsi minták
A forró nyári hangulatot árasztó afrikai törzsi mintákkal izgalmassá tehetjük az enteriőrt.

Rojtok és bojtok

A rojtok elengedhetetlen kiegészítők, amelyek a boldogságot és nyugalmat jelképezik. Táskákon, textileken és dekorációkon is megjelenhetnek, de persze mindig, mindenütt vidám színekben pompáznak!

Geometrikus formák

Legyen szó akár egy lámpabúráról, akár egy különleges dekorációs elemről, a geometrikus formák jobban kiemelkednek, ha egyszerűbb fabútorok között keresünk nekik helyet.

Fonott kosarak

A még autentikusabb hatás kedvéért szerezzünk be fonott tárolóeszközöket, kosarakat, ládákat. A legjobb, ha az etnó stílus színeit részesítjük előnyben. Remekül illenek a harsány textilekhez, de a semleges natúr fabútorokhoz is passzolnak.

Élénk színek

Az etnó alapja a természetesség, illetve a természet szeretete. A meleg tónusok és a fűszerszínek illenek hozzá, mint például a narancs- és sáfránysárga. A modern enteriőrökben érdemes ezeket egy kiválasztott hidegebb árnyalattal variálni.

Modern eklektika

A kiszámítható geometrikus sorminták mellett ez a stílus a természet alkotta motívumokat is előszeretettel használja. A zebracsíkos vagy más mintás elemek megjelenhetnek külön-külön vagy akár egy tárgyon váltakozva is.

 

Forrás: lakaskultura.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva