2018.12.01. 18:00
A magyar lett a világ legjobb turisztikai videója
A csodák országaként titulálják hazánkat az új imázsfilmünkben, ahol az ég a földig ér, s ahol annyi természeti látnivaló, építészeti kiválóság és szabadidős tevékenység van, amely felfedezésre vár, hogy szinte egy élet nem elég őket megtapasztalni.

Az imázsfilmet a Recordline Production gyártotta, amelyhez az egész országot bejárták a forgatócsoportok, összesen 6420 kilométert utazva. 35 napnyi előkészítés után, 22 napon át forgattak közel 90 városban.

Az imázsfilmre építve elindult egy nagyszabású nemzetközi kampány is, amelynek a célja az, hogy bemutassa a vidéki Magyarországot a külföldi utazóknak. „Azt szeretnénk elérni, hogy ha egy lengyel család utazáson gondolkodik, akkor ne az legyen a kérdés, hogy Magyarországra vagy Csehországba utazzanak, hanem az, hogy Magyarországon belül Tokaj környékére vagy a Hortobágyra vagy a Mátra és a Bükk térségébe. Hiszen tudjuk: nem elég csak Budapestet látni, be kell járni a vidéki Magyarországot is” – mondta Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese.

A bemutatkozó filmből természetesen a turisztikai élet központja, a Balaton is főszerepet kapott.

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva