2019.06.01. 11:00
Vitorlázós nyílt nap lesz a Balaton több pontján
Te is álmodoztál már arról, hogy a szelek szárnyán suhansz egy hajóval a víz felett? Szeretnéd kipróbálni? Fogj hozzá, s ismerkedj meg te is a vitorlázással a GoBoating nap keretében!

A GoBoating nap célja, hogy minél több iskoláskorú gyermek, szervezett körülmények között kerülhessen közvetlen kapcsolatba a vitorlázással.

A Magyar Vitorlás Szövetség – a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával – június 6-án (csütörtökön) ismét megrendezi a GoBoating napot.

A széles tömegbázis kialakítása, az utánpótlásnevelés fejlesztése, támogatása a Magyar Vitorlás Szövetség egyik legfontosabb célja, ennek érdekében indult el évekkel ezelőtt a Vitorlás Suli Program és a GoBoating, a magyar vitorlázás nyílt napja.

A 2018-as nyílt napon több mint 1600 gyerek ismerkedhetett meg a vitorlázással kiváló versenyzőink, olimpikonjaink vezetésével.

Ezen a napon a szövetség Vitorlás suli programjához csatlakozott vitorlásiskolák, valamint a résztvevő utánpótlás-nevelő egyesületek a környék iskoláiból meghívják a vitorlázás iránt érdeklődő 9-14 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik sportágunkat, egyéb játékos programok kíséretében.

GoBoating 2019-es helyszínek:

Balatonfüred, Balatonalmádi, Alsóörs, Balatonfenyves, Fonyód, Tihany, Balatonfűzfő, Csopak, Balatonudvari

Fedezd fel te is!

További információk az esemény közösségi oldalán érhetőek el.

Nyitókép: Fotó: Oliver Sjöström, https://ollivves.com

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva