Szaniszló Hajnalka | 2020.04.13. 17:00
A Margaret Island Fonyódon alkot a karantén idején - Napi pozitív gondolat #6
NEKED IS VAN RÁ KÉT PERCED. A Margaret Isand mesélt arról, hogy hogyan élik meg együtt az önkéntes karantént Fonyódon. A gyakorlatilah balatoni zenekarnak nevezhető csapat most az alkotói folyamatra és a pihenésre koncentrál a tó mellett.

Olvasd el te is, hogyan élik meg a tagok ezt az időszakot!

– A Balaton közelsége most már nem csupán számomra terápia: az évek alatt közösen itt töltött időnek köszönhetően Bálint és Kristóf is otthonának érzi, így hamar meg tudtunk egyezni abban, hogy itt rendezkedjünk be erre az életmódra. Dalokat írunk, ötletelünk, zenélünk, sportolunk, élvezzük a kertben a napsütést. Ritka pillanat, hogy ennyire lelassult körülöttünk az élet, ettől egészen elszoktunk az elmúlt 5-6 igen mozgalmas évünk alatt, így most próbáljuk kiélvezni, hogy egy kicsit megállhatunk – kezdte Viki.

– Ez az időszak mindannyiunk számára tele van bizonytalansággal, mi épp ezért igyekszünk érdemben lefoglalni magunkat. Természetesen az elejétől kezdve az otthonmaradók táborát erősítjük, annyi csavarral, hogy mi végül együtt vonultunk egy hosszabb alkotótáborba Fonyódra – folytatta Kristóf.

– Nem igazán volt még olyan tavaszunk, amikor ennyire közelről figyelhettük meg, ahogy ébredezik a természet. Zenészként általában az év legszebb évszakaiban történik velünk a legtöbb dolog: a turnék, a forgatások, a fotózások. Nem mondom, hogy nem hiányzik, hogy hétvégente beüljünk a turnébuszba az egész csapattal, de próbáljuk elfogadni, hogy most ez van, és megpróbáljuk kimaxolni az időnket, amennyire lehet – tette hozzá Bálint.

A sorozat további részeit itt tudod elolvasni.

 

 

Nyitókép: Margaret Island hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva