likeBalaton.hu | 2022.03.13. 12:00
A Miss Balaton 2022-es királynője meg sem áll Mexikóig - már lehet jelentkezni a versenyre
Idén augusztusban ismét királynőt választ a Miss Balaton, de természetesen a következő fél év még rengeteg feladatot tartogat a verseny mentorainak és a jelentkező lányoknak. Az Epres Panni elnöksége mellett működő casting zsűricsapat új taggal bővül Gelencsér Timi személyében, a mentorok között pedig az egykori közönségszavazás nyertesét, Horváth Cincót is üdvözölhetjük, de visszatér a csapatba Szabó Dóri is.

Nagyszabású sajtó brunch keretében indította el a 2022-es Miss Balaton jelentkezési időszakát a regnáló királynő, Balogh Eleni egy óriási gomb megnyomásával.

Balogh Eleni indította útjára az idei szépségversenyt
Fotó: Miss Balaton verseny sajtófotó

Az eseményen a verseny casting zsűritagjai, mentorai is megjelentek, a műsorvezető pedig a hagyományokhoz híven Iszak Eszti volt.
– Izgatottan várom az idei Miss Balatont, hiszen ismét nagyszabású versennyel készülünk, új lányokat ismerhetünk meg, újra lesz koronázás és a mentorcsapat is bővül – avatta be az érdeklődőket Eszti.

Izgatottan várja a döntőt Iszak Eszti, az esemény műsorvezetője
Fotó: Miss Balaton verseny sajtófotó

 

– Nagyon jó, hogy az elmúlt években is rendszeresen találkoztunk augusztusban, összegyűltünk a lányokkal, de bevallom, nekem már hiányzott az az izgalom, amit egy-egy verseny rejt magában. A casting után a zsűrifeladatom bár véget ér, de idén is én leszek a döntő műsorvezetője, és kommunikációs tanácsadóként, illetve mentorként is segítem a lányok útját a versenyben – tette hozzá a csinos műsorvezető.
– Évek óta én vagyok a casting zsűrielnöke, ez nagyon nagy megtiszteltetés – árulta el Epres Panni, aki már izgatottan várja, hogy újra együtt dolgozhasson zsűritársaival.

Epres Panni vezeti a válogatást
Fotó: Miss Balaton verseny sajtófotó

 

– Mindannyian más szempontból figyeljük a lányokat, hiszen a divatvilág más-más szegmenséből jövünk. Az első válogatón közel száz lány közül kell kiválasztanunk a továbbjutókat, mindenkire ugyanannyi időt szánunk, mindenki egyenlő esélyt kap a bemutatkozásra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy idén milyen lányok neveznek. Ez mindig nagyon izgalmas, mert egészen a döntőig kísérem őket. Próbálok velük olyan trükköket is megosztani, amik számomra is hasznosak voltak a szakmai pályafutásom kezdetén.
Gelencsér Timi egy videóban üzente, hogy idén fantasztikus verseny várható, rengeteg meglepetést és egy hatalmas showműsort is tartogat a következő fél év.

Gelencsér Timi videós üzenetben szólt a résztvevőkhöz
Fotó: Miss Balaton verseny sajtófotó

 

Azt is megosztotta, zsűritagként mi lesz az ő feladata.
– Az én területem a sport, így az arc és a kisugárzás mellett azt fogom figyelni, hogy a lányok mennyit foglalkoznak a testükkel. Azt gondolom, hogy az egészséges életmód és a sport nagyon fontos egy királynő életében – mesélte Timi.
Az idei királynő a dicsőség mellett egy álomszép autóval és egy exkluzív médiaügynökségi szerződéssel lesz gazdagabb, az udvarhölgyek egy-egy tengerparti nyaraláson pihenhetik majd ki fáradalmaikat, míg az összes döntős lány ajándékba kap egy iPhone 13-as készüléket.
A tavalyi, Maldív-szigeteki naptárfotózást idén ismét egy trópusi, paradicsomi helyszín követi, az év végén a mexikói Tulumban készülnek el a 2023-as naptár fotói. A 2022-es Miss Balatonra egészen április 30-ig lehet nevezni – közölték a szervezők.

 

Nyitókép: Miss Balaton szépségverseny sajtófotó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva