2018.12.18. 15:00
A pihenésen van a hangsúly karácsonykor
Ha nagyon lehangolja a feszített ünnepi tempó, a reggeltől-estig való sütés-főzés, a dekorálás, a kényszer, hogy minden tökéletes legyen szentestére, itt az ideje, hogy az idei ünnepek alatt minden részletre más figyeljen ön helyett. Szállodában karácsonykor? Igen!

Az adventi naptárba eredetileg bonbon került, de manapság gyakran lepik meg egymást a párok a csokoládé mellé rejtett wellness hétvégével is. Aki úgy érzi, hogy a pihenésnek ezt a formáját kötné össze a karácsonnyal, íme három ajánlat.

Ünnepi programok Zalakaroson
Az ország egyik legkisebb városában télen is pezsgő élet folyik, de a természet mégis olyan nyugalmat áraszt, hogy ide érdemes elmenekülni karácsonykor. Ha aktív időtöltésre vágyunk, akkor frissítő kirándulásokon vehetünk részt a dombos zalai tájakon, de ha ki szeretnénk pihenni az egész éves hajtást, akkor válasszuk a város és a környék legnagyobb szállodáját, ahonnan ki sem kell lépnünk. A Hotel Karos Spa-ban 5 belső medencében, szaunaparkban, és jégbarlangban is lazulhatunk. A wellness élményeket számos további szolgáltatás teszi tökéletessé: masszázsok, gasztronómiai élmények, sportfoglalkozások, szervezett ünnepi programok, animációs foglalkozások.

 

Zamárdiban a medencéből filmezhetünk
A balatoni idegenforgalom egyik fellegvára Zamárdi, ahol nemcsak a nyári fesztiváli napokon érezhetjük jól magunkat, hanem karácsonykor is garantált a jókedv, és ha az időjárás is engedi, akár a Balatonon is korcsolyázhatunk. Szállásul a város négycsillagos szállodáját, a Hotel Wellamarint ajánljuk, ahol december 21-én este a Black & Orange Wellness részlegén a medencéből izgulhatjuk végig a filmvilág csemegéit. 24-én közösen díszíthetjük fel a karácsonyfát.

 


Karácsonyi teadélután, zenés műsorok Balatonszárszón
Balatonszárszón is kellemes évbúcsúztatásban lehet részünk. Itt pihenve érdemes meglátogatni József Attila Emlékmúzeumát, vagy ellátogatni a közeli Siófok városába, vagy csak sétálni egy jót a befagyott tó mellett. A Két Korona Konferencia és Wellness Hotelben már belépéskor melengető köszöntőitallal várnak minket, svédasztalos ünnepi fogásokat tálalnak vacsorára, 24-25-26-án este élő zene szól majd karácsonyi dallamokkal, amihez frissen sütött házi süteményeket kínálnak. A hotel wellness részlegén élménymedence, pezsgőmedence, gyerekmedence kínál élményeket.

Forrás: termalfurdo.hu
Címlapfotó: pixabay.com

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva