likeBalaton.hu | 2020.09.03. 14:00
A Plázson még tart a nyár!
Nemcsak az utolsó meleg napokat élvezhetjük a Balaton legszebb partszakaszán, de igazi "plázsos" bulikban is részünk lehet. Mutatjuk a hétvégi kínálatot.

Biztonságban, fergeteges teltház mellett telt a nyár a Plázson

Az idei nyár közel sem volt szokványos, hiszen a vírus alaposan átírta sokak forgatókönyvét. A nyaralás és a koncertszezon is sokkal később és kisebb fordulatszámon indulhatott újra, szerencsére azonban mégsem múlt el a balatoni nyár Plázs nélkül és most várakozáson felüli szezontól búcsúzhatuk.

A biztonságos szórakozást szem előtt tartva összesen 47 buli sorakozott az idei Plázson, melyek közül szinte mind a biztonságosra csökkentett teltházzal büszkélkedhetett. Az éjszaka mellett a Siófoki Nagystrand homokos partja nappal is vonzotta azokat, akik a tengerpart helyett idén a magyar tenger mellett tették le a voksukat. A fürdőzés és a bulizás mellett a sport is fontos szerepet töltött be ebben a szezonban, és a hétről hétre megrendezett Flyingball amatőr strandröplabda bajnokság és több sportesemény is nagy sikerrel futott.

Siófok, Plázs / Fotó: a fesztivál hivatalos sajtófotója

Bár megkezdődött a naptár szerinti ősz, a Plázson még szeptember 12-ig tombol a nyár

Szeptember 5-én napközben ingyenes Beach Partyn lazíthatunk, ahol a tengerparti hangulatról Dj Venom (Halott Pénz), Dj Newl (New Level Empire) és Dj Gerysson (Majka & Curtis és a Ők) gondoskodnak, hogy egy hűsítő koktél mellett pihenhessük ki a hét fáradalmait. Este pedig az ország egyik leghíresebb buli alakulata, a Necc Party csap le a közönségre, a 90-es és 2000-es évek legkínosabb slágereivel, a szívből jövő neccel, az eltitkolt és ciki kedvencekkel, az instant feltörő, belénk égett dalszövegekkel.

Jövő héten Kowalsky meg a Vega és Rakonczai Piano est lesz (szeptember 12-ig)

A Plázson ezután sem áll meg az élet: a következő hétvégén a Kowalsky meg a Vega koncertjével, Rakonczai Piano esttel és Wannabe partyval búcsúztathatjuk az idei strandszezont.

 

Nyitókép: Plázs hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva