veol.hu | 2020.07.18. 22:36
A seprűnyéllel ütötte 71 éves édesanyját a balatoni férfi
Ittasan, seprűnyéllel verte 71 éves édesanyját egy Balaton-parti településen élő férfi - az ügyészség börtönbe küldené.

Saját édesanyját bántalmazta az a férfi, aki ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés, illetve aljas indokból, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség.
A 71 éves édesanyjával az egyik Balaton-parti településen élő 45 éves férfi 2020. február 16-án az éjjeli órákban erősen ittasan bement édesanyja hálószobájába, és minden előzmény nélkül egy seprűnyéllel ütlegelni kezdte, majd a haját is tépte. A sértettnek az ütések következtében töréses és bevérzéses sérülései keletkeztek. A bántalmazást követően a férfi az idős, sérült asszonyt egész éjszakára a szobájába zárta, a telefonját pedig elvette, nehogy segítséget tudjon hívni.

A sértett csak azt követően tudott kimenni a lakásból, s kért segítséget, hogy a férfi másnap reggel elment otthonról.

Az elkövető a nyomozás során letartóztatásba került, melyet a Veszprémi Járásbíróság az ügyészség indítványára a vádemelést követően is fenntartott. Az ügyészség a vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva