2019.09.02. 04:26
A szezon kedvenc strandcipői - Papucs legyen vagy magassarkú? Színes vagy egyszínű?
Hirdetés - Egy pillanat alatt a plázs királynőjévé válhatsz, ha fürdőruhához magassarkút választasz és abban vonulsz végig. Ha kicsit kényelmesebb viseletre vágysz, papucsok, flip-flopok széles választéka vár.

A szezon első számú felfedezettjei a színes papucsok, amik idén számos stílusban megtalálhatóak a boltokban. Személyiségednek és az alkalomnak megfelelően választhatsz letisztult vonalvezetésűt, könnyed vagy robusztus megjelenésűt egyaránt. Az élénk színek szerelmeseinek abszolút kedvez a szezon, elegánsabb alkalmakon és hétköznapokon is csodás darabok díszíthetik a lábat a nyári forróságban. Kifejezetten vagányak a neon színű gumipapucsok – a bevállalósabbak nagy örömére.

A megfelelő strandpapucs kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy mennyit fogjuk hordani az új szerzeményünket, hogy tengerparton, vagy más vízparton fogjuk-e használni, továbbá akarunk-e vízbe menni benne.

Milyen szempontok segíthetik a tökéletes darab megtalálását?

  • Tengerparti nyaralásra mindenképpen nyitott szandált vagy papucsot válasszunk, hogy a homok könnyebben ki tudjon menni belőle, ha már egyszer belement. Márpedig – tetszik, vagy sem – bele fog menni. A kivágás mélységét mérlegelhetjük, ám semmiképp se válasszunk sarkos cipőt!

  • Bárhol is nyaralunk, válasszunk könnyen levehető, és kényelmes cipőt. A láb megduzzad és izzad a nagy hőségben. Az átpuhult bőr érzékenyebb, azt könnyebben kidörzsöli egy passzosabb cipőrész.
  • A strandcipő kiválasztásánál vegyük figyelembe az anyagok minőségét! Ne rontsa el az aktív pihenés boldogságát, hogy a forró napsütésben a szezonális strandpapucs anyaga nem bírja a strapát vagy felsérti az érzékeny bőrt! Vegyük figyelembe a strandpapucs összes funkcióját és annak megfelelően válasszunk anyagot.
  • Továbbra is nagyon divatosak a flip-flopok. A gumi strandpapucsok ideálisak uszodába, vagy laza vízparti strandoláshoz.
  • Elegánsabb megjelenéshez az ékkövekkel, strasszal, vagy medál gombbal díszített strandcipők passzolnak. Választhatunk selymesen csillogó felületű vagy csillámos strandpapucsot is, parafa talppal, formázott lábággyal vagy éksarokkal.

A lábujjközös strandpapucsok évek óta tartják a frontot, az idei szezonnak is megvannak a klasszikusai. Ilyen a gyöngyökkel díszített elegánsabb vonal, ami mellett megtaláljuk a selyemfényű bézs árnyalatúakat, és a neon vagy élénk színű verziókat. A fekete lábujjközösök egyik évben sem hiányozhatnak a polcokról, annyira alap darabok. Anyaghasználatban is széles a választék, ami segít megtalálni a megfelelő viseletet: a gumipapucs is kilépett az uszodák árnyékából és utcai rangra emelkedett, egyenesen a textil- és bőrpapucsok mellé.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva