2019.06.07. 05:00
A tökéletes nyári nadrág: hello chino!
Hirdetés - Lépj túl a farmeren, válassz chinot! Akár egy hangzatos reklámszöveg is lehetne, azonban tényleg érdemes megfontolni ezt a tanácsot, hiszen az elérhető széles választéknak köszönhetően könnyen stílusos megjelenést kölcsönözhetsz magadnak egy jól megválasztott chinoval.

Korábban bár katonai viselet volt, azonban régi funkcionalitását maga mögött hagyva ma már a stílusos férfi ruhatárának meghatározó alapdarabja. A szivárvány összes színében elérhető nadrág, mely a legtöbb szituációban jobb választásnak bizonyul a farmerrel szemben. Tipikus nyári nadrág, mely elegánsabbnak bizonyul bármely rövidnadrágnál.

Chinot minden férfinak

Korábban jellemzően az öltönynadrág – farmer párosításból lehetett választania a férfinak reggel a szekrénye előtt állva, azonban az elmúlt években nagy teret hódító chino új kapukat nyitott meg. Ez a nadrág ugyanis remek választás mindenkinek, aki szeretne az egyszerű farmer vagy a kissé kényelmetlen és gyakran túl elegáns szivarnadrágon túl mást választani.

Fazonjának köszönhetően a chino nadrág rengeteg élethelyzetben megállja a helyét, a megfelelő anyag megválasztásával pedig akár egy hétköznapi, sportosabb, akár egy komoly elegáns viseletként is méltó helyet kaphat ruhatáradban.

Viseld sima pólóval, inggel vagy akár ingpólóval, biztosan nem lőhetsz mellé.

Itt a teló, hol a teló?

A legtöbb férfinadrág nem is a hozzá megválasztott felsőn vérzik el, hanem a zsebeken. A chinonak jelllemzően kisebb zsebei vannak egy átlagos farmernél, és ez pont így van jól!

A legtöbb férfi nem szeret táskát viselni, így gyakran a nadrágja zsebében helyez el minden fontos dolgot: a telefonját, pénztárcáját, zsebkendőjét… Azonban kérlek, ha chinot viselsz, ezt ne tedd! Nincs lehangolóbb látvány egy csinosan felöltözött férfinél, akinek a zsebéből egyértelműen kirajzolódik, melyik nagy mobiltelefongyár mellett köteleződött el.

Ráadásul a chino, mely jellemzően pamut anyagból készül nagyobb körültekintést igényel egy farmernál. Ha szeretnéd hosszú távon megőrizni szépségét és eredeti szabását, ne pakold túl, válassz inkább egy szép táskát.

Hogyan válassz hozzáillő lábbelit?

A farmeredhez ma már bátran viselhetsz bármilyen cipőt, akár elegánsat is, azonban felmerülhet benned a kérdés, hogyan válassz a chinohoz megfelelő lábbelit?

Ha rákeresel az interneten, számos jó ötletet találhatsz a chino nadrágok viselését illetően. Ami elsőre szemet szúrhat, hogy mennyire jól mutat ez a nadrág feltűrve. Légy bátor, és te is hajts egy-kettőt a nadrágodon, ezzel varázsolva lehengerlő stílust magadnak. Ráadásul nyáron kifejezetten jól fog esni, hogy a bokád szabadon marad.

Fontos azonban, hogy a cipőt is ennek megfelelően válaszd meg. A sportcipő, espadrilles vagy sokunk kedvence a klasszikus tornacipő is jó választásnak bizonyulhat, ugyanakkor amire mindenképpen figyelj, az a zokni. Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítanak a színes zoknik, ami jó választás lehet a chinohoz is. Amennyiben viszont megfogadnád tanácsunkat, és felhajtva viselnéd nadrágodat, nyúlt inkább a titokzoknikhoz, vagy viseld a cipődet mezitláb.

Bárhogyan is döntesz, a chino nadrág mindenképp barátoddá válik majd a melegebb évszakokban.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva