2019.08.22. 10:00
A vonaton mindig történik valami: most kecske és szamár is utazott
Nem vicc, igaz: szamár és kecske szállt a Budapestre tartó vonatra.

Nem kis felbolydulást okozott kedd délelőtt egy málhás szamár és egy kecske, amely feljutott egy Budapestre tartó vonatra – írta meg a Bors. Kísérőjük egy fiatal férfi és egy nő volt, akik először a Z30-as zónázóval szerettek volna utazni, de a jegykezelők hamar letessékelték őket, ám egy következőre valahogy mégis sikerült felszállniuk. Így a négyes két megállót is utazott a Budapestre tartó vonaton, a nem mindennapi jelenetről pedig az utasok jóvoltából képek és videofelvételek is készültek.

Getting off the train with Rocinante and Bolha

Juhú, kaptunk videót is! (Köszi, Regina!!)

Közzétette: Rolandante – 2019. augusztus 19., hétfő

A MÁV is hamar megszólalt az ügyben, és egyértelműen közölte, hogy a fiatalok a vasutat szabálytalanul vették igénybe, mert az ilyen méretű állatok szállítása nem megengedett. A kisebb kedven­ceinket – akár kecskét vagy apró szamarat is – a kézipoggyász mérethatárát meg nem haladó méretű szállítóeszközben kell elhelyezni.

Különleges háziállatok vonatoztak ?

Fotók és kollégáink beszámolói alapján ma egy málhás szamár és egy kecske is…

Közzétette: MÁV2019. augusztus 20., kedd

Az állatok tulajdonosa közösségi oldalán azt írta: „szokás szerint késésben voltunk, és mindannyiunk gyűlölt ellensége, a sokat és méltán szidott MÁV ezúttal két megálló erejéig a barátunknak bizonyult.”

A szamár és a kecske különös kalandja hamar bejárta a internetet, és legtöbben megmosolyogták a történetet. A kommentelők szerint pedig inkább ezek a kedves állatok utazzanak a vonatokon, mint a szurkolók.

„Inkább a kulturált állatok, kecske és szamár utazzon ilyen vonaton, mint ostoba, rongáló szurkolók.”

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva