viharjelzés: Siófoknál 0
-3°
NY
6 km/h
2019.12.01. 10:00
Adventi játék - Mindennap meglepetés!
A Balatonon mindig történik valami, a likeBalatonon oldalon egész évben informálódhatsz a balatoni programokról, hírekről, szállásokról, éttermekről… még advent és karácsony idején is! Sőt, most játszani - és nyerni - is invitálunk!

A likeBalaton.hu oldalon december 1-től 24-ig játszhatsz velünk, naponta értékes nyereményekért. Mindennap kinyílik egy ablak, mögötte egy kérdéssel és három lehetséges válasszal. Jelöld be a helyes választ és máris esélyes leszel az aznapi nyereményre!

Egy igazi adventi naptárban nem tudhatod, mi rejtőzik az ablak mögött. Mi sem áruljuk el, csak amikor közzétesszük a nyertes nevét. Itt megtalálod majd azt is.

Hogy érdemes-e velünk játszani? Hát persze! Az advent az örömteli várakozás időszaka, de a nyeremények is nagyon csábítóak.

Minden egyes ablak mögött egy-egy meglepetés vár: szakácskönyvek, Libri könyvcsomagok, és többféle likeBalaton ajándékcsomag, amelyekben különféle hasznos ajándék lapul, hátizsák, termoszbögre, fülvédő, polártakaró, cappuccino sablon, bluetooth hangszóró, színező zsák, vagy tea szett…

Nem kell sokat aggódnod, már másnap eláruljuk a nyertes nevét. Így az adventi időszak minden napján ajándékkal kedveskedünk.

Karácsony első napjára különleges nyereményekkel készültünk.

Azok között, akik a 24 kérdésünkből legalább 10-re helyes választ adnak, kisorsolunk egy 150.000 Ft értékű Feldobox utalványt, egy 2 személyes kétéjszakás félpanziós Hotel Caramell vouchert, valamint 3 db választható féléves előfizetést (Lakáskultúra vagy Autó-Motor vagy Fanny magazin). Ezt be is teheted a karácsonyfa alá, hiszen már 25-én, karácsony délelőttjén közzé tesszük, hogy ki a nyertes.

A likeBalaton.hu oldalon most is folyamatosan gyűjtjük a balatoni adventi eseményeket, információkat, érdekes cikkeket, mert a Balaton télen is nyitva van!

Számoljunk együtt vissza karácsonyig, játssz velünk a likeBalaton adventi játékán!

Az adventi játék nyertesei:

December 1. – Gabányi Szandra, nyereménye: likeBalaton.hu ajándékcsomag (hátizsák, bögre, notesz, fülvédő)
December 2. – Tamás Adrien, nyereménye: likebalaton.hu ajándékcsomag (polártakaró, termoszbögre, notesz, fülvédő, cappuccino sablon)
December 3. – Kovács Tamás, nyereménye: likeBalaton.hu ajándékcsomag (bluetooth hangszóró, színező zsák, notesz, bögre)
December 4. – Récsei István, nyereménye: likeBalaton.hu ajándékcsomag (tea szett, színező zsák, notesz, polártakaró)
December 5. – Farnadi Katalin, nyereménye: Mediaworks szakácskönyvcsomag 2019– A Kárpát-medence ízei, Karácsonyi finomságok
December 6. – Császárné Balázs Klára, nyereménye: Libri könyvcsomag
December 7. – Urvald Anikó, nyereménye: likeBalaton.hu ajándékcsomag (hátizsák, bögre, notesz, fülvédő)
December 8. – Varga Norbert, nyereménye: likebalaton.hu ajándékcsomag (polártakaró, termoszbögre, notesz, fülvédő, cappuccino sablon)
December 9. – Vágner Tamás, nyereménye: likeBalaton.hu ajándékcsomag (bluetooth hangszóró, színező zsák, notesz, bögre)

 

 

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva