Bólyi Alexandra | 2018.12.22. 18:00
Ajándékozási horoszkóp
Sokszor nehéz kitalálni, hogy kit, mivel lepjünk meg karácsonykor. Lássuk, melyik csillagjegynek, mit érdemes vásárolni.

KOS

A Kos nem tud egyhelyben maradni, türelmetlen alkat, imádja a sportot, az utazást. Ha tudjuk milyen sportot kedvel, hová szeretne utazni, akkor könnyű dolgunk van az ajándékozásnál. Egyet ne felejtsünk: neki nem az érték a fontos, hanem inkább a meglepetés. Nőnek ékszerrel, különleges csokoládéval, itallal, vagy akár egy utazással kedveskedhetünk. A férfinak ismeretterjesztő filmeket, fényképezőgépet vagy útikönyvet adhatunk.

BIKA

A Bikának kifinomult az ízlése, ezért nem csak az ajándék fontos neki, de a csomagolás minősége is. Szereti a szép ruhákat, divatos ékszereket, de a kényelmét szolgáló lakás kiegészítőknek is örül. A nőt le lehet venni lábukról egy jó szakácskönyvvel, étkészlettel a férfiakat minőségi itallal, pihentető meditatív zenével. Minden Bika jegyű szereti a hasát, ezért ha vacsorára várjuk, mindig különlegességekkel készüljünk.

IKREK

Az örök gondolkodó és társalgó jegy, fontos számára az információcsere, a kommunikáció. Játékos, ezért örülni fog számítógépes szoftvernek, természetesen a legújabbak közül. A sport a mozgás is közel áll hozzá, ezért az ezzel kapcsolatos ajándékokkal is meglephetjük, ha előtte kipuhatoljuk, hogy melyik ága érdekli. Az Ikrek nőnek vásárolhatunk mobiltelefont, táskát, vagy akár egy utazást is, a férfinak laptopot, kerékpárt. Ja! Ne sértődjünk meg később, ha azt vesszük észre, hogy visszavitte az ajándékunkat és esetleg másra cserélte!

RÁK

A Ráknak a karácsony a legfontosabb ünnep az évben, imád mindent, ami ezzel kapcsolatos. A legdrágább kincs számára a család, a hagyományok, szeret nosztalgiázni, visszaemlékezni a múltra. Olyan ajándékot válasszunk neki, ami összeköti a régmúlt időkkel, emlékekkel, amiben van romantika. Ennek fényében válasszunk ékszert és ruhát is, a csipke, a gyöngy klasszikus ajándék számára. Nőnek: verses kötet, konyhai eszközök, férfinak barkácsolással, kertészkedéssel kapcsolatos tárgyakat vásároljunk.

OROSZLÁN

A jegy szülöttei imádják a csillogást, a luxust, utálják a tömegárut. Nehéz nekik az ajándékválasztás, amivel valóban elbűvölhetjük őket, annak egyedinek és különlegesnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy ismerjük az ízlését, stílusát, hogy véletlenül se nyúljunk mellé. Nőnek parfüm, arany ékszerek, koncertjegyek, férfinak kiváló minőségű borok, exkluzív, csak neki szóló ajándékokkal okozhatunk csak megelégedést és örömet.

SZŰZ

Kedveli a praktikus, hasznos holmikat, nem szeretik a feltűnő, csillogó tárgyakat. Nem fontos neki a meglepetés, ezért akár vele is elmehetünk vásárolni, így legalább biztos azt kapja, amit szeretni fog. Remek választás egy vegaszakácskönyv, vagy ehhez kapcsolódó konyha eszköz. Tisztaságmániásak, nyugodtan ajándékozzunk neki ennek megfelelően testápolót, tusfürdőt, persze ezekből is csak a natúrtermékeket. Nőnek ezek kívül szerelmes regények, férfinak pedig számítástechnikai eszköz is megfelelő meglepetés.

MÉGLEG

A szépség és a harmónia jegye, ezért nem csak az fontos, amit kap, hanem az is, hogy milyen finom ízléssel van kiválasztva és becsomagolva a neki szánt ajándék. Gondoljuk át mit vásárolunk, hiszen a megjelenés mellett a hasznosság is szempont. A nő örül egy klasszikus parfümnek, elegáns ruhának, számítástechnikai eszköznek, a férfi zenei cd-nek vagy egy üveg különleges italnak. A lényeg: a harmónia!

SKORPIÓ

A szerelem, a szenvedély a jegynek a mottója, utálja a szokványos, unalmas dolgokat. Misztikum, titokzatosság az, ami vonzza, ezért választhatunk ezekhez illő ajándékokat, például filmeket, vagy könyveket. A lényeg, hogy meglepetés legyen számára. Ha zenét választunk, akkor előre informálódjunk, mert sokfajta zenei stílust ismer, és általában a különlegességeket kedveli. Nőnek vásárolhatunk szexis fehérneműt, férfinek elektronikai cikket is. Mindig hagyjunk lehetőséget, hogy visszacserélhesse az ajándékot.

NYILAS

A szeretet és annak kimutatása számára fontos, imád ajándékozni és kapni is, ezért a karácsony a neki való ünnep. Az összetartás, vacsora együtt a családdal, már neki elég is lenne, szíve mélyén nem is vágyik többre. Vonzódik az ezotériához, pszichológiához, ezért érdemes ajándékozáskor ezt figyelembe venni. Érdeklik a különböző kultúrák, az ilyen témájú filmek és könyvek. Bár nem az ajándék a legfontosabb számára az ünnepek alatt, de megsértődik, ha nem értékes a meglepetés, így szánjunk inkább több pénzt rá.

BAK

Nem szereti a meglepetést és a titkolózást, ezért jobb, ha megbeszéljük vele, hogy mi lenne számára a megfelelő „meglepetés”. Jobban örül egy olyan ajándéknak a fa alatt, amit maga választ ki, mintha olyat kapna, ami nem tetszik neki. Fontos az egyszerűség és a praktikum, ha mégis választunk neki ajándékot. Akár egy utalványnak is örül, legalább később maga választhatja ki, hogy mire van szüksége. Divatban a Bak nő a visszafogott színek kedvelője, és a férfi sem kedveli a hivalkodó dolgokat.

VÍZÖNTŐ

Egyedi és különleges a Vízöntő, különcségében mindig eltér a többi jegytől. Nehéz a képzeletét túlszárnyalni, ezért érdemes finoman kipuhatolni, hogy milyen ajándéknak örülne a legjobban. Kedveli a divatot, de nem a konzervatív darabok állnak közel hozzá, hanem a vidám, különleges holmik. A férfi Vízöntő a sportokat kedveli, így ehhez kapcsolódóan válasszunk ajándékot, de a számítástechnikai eszközökkel sem nyúlhatunk mellé.

HALAK

Nem könnyű a Hal jegyűnek ajándékot vásárolni, mert nehéz behatárolni, hogy minek is örülne igazán. Érdekli a művészet, a zene, ezért érdemes ekörül gondolkodni, a lényeg, hogy olyat válasszunk, ami ízléses, mert ez fontos számára. Ezoterikus és spirituális beállítottságú, kedveli a misztikumot, örül például egy ajurvédikus könyvnek. A nő Halak szeretnek főzni, igazi alkotók a konyhába, ezért egy különleges szakácskönyv vagy konyha eszköz igazi meglepetés számukra.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva