Keszey Ágnes | 2021.07.16. 10:00
Alkalom szüli a tolvajt
Fokozottan figyeljünk értékeinkre, ne hagyjuk azokat az autóban, jól látható helyen - erre hívja fel a figyelmet a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs bizottság kisfilmje.

Minden évben közösen működteti a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottságot Fejér, Somogy, Veszprém, és Zala rendőr-főkapitánysága- összehangolva a társszervek, önkormányzatok és civil szervezetek tevékenységét is. Nem csak a Balaton és térségére, hanem a Velencei-tóra, és Zalakaros térségébe is kiterjed tevékenységük, hogy az itt élők mellett a látogatók is biztonságban érezhessék magukat.

A Bizottság célja, hogy a turisztikai szempontból frekventált helyeken és az idegenforgalmi szempontból jelentős területeken bekövetkező bűncselekményeket és szabálysértéseket megelőzze és felderítse, a rendőri feladatokat egységesen, hatékonyan és koordináltan hajtsa végre. Idén nyáron a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság látja el a feladatok koordinálását.

Idén is kiemelt hangsúlyt kap a közvélemény tájékoztatása, ennek keretében a Bizottság folyamatosan frissülő honlapja a rendőrségi híreken túl olyan hasznos információkat is tartalmaz, amelyek mindenkinek fontosak lehetnek, akár a mindennapi életben is segítséget nyújthatnak.
Erre példa a most közzétett kisfilm is.

 

 

forrás: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva