2019.01.05. 06:08
Állványozás nagymesterei az építkezéseknél láthatóak
Hirdetés - Magyarországon az utóbbi időben rendkívüli mértékben megélénkült az ingatlanpiac. Nem csak a már felépített házak és lakások cserélnek gazdát óriási összegekért, de az új ingatlan építések is egyre csak szaporodnak.

A szektor már nem csak építőipari gépek hiányával és megfelelő szakember hiánnyal küzd, de a normális állványozó felszereléseket is nehéz manapság beszerezni. Ez pedig elengedhetetlen az alkalmazottak biztonsága és a határidőre átadandó tenderek érdekében. Az építőipar tehát zsong a lehetőségtől, mégis több oldalról is hiányosságokkal kell szembe néznie. Bár mindenre nehéz lenne megoldást találni, a mascus.hu nevű internetes portál segít megkönnyíteni az építőipari eszközök, felszerelések, nagygépek és járművek beszerzését globális szinten.

Itt mindent megtalálunk, ami egy építkezéshez kellhet!

A Mascus.hu egy dinamikusan fejlődő internetes portál, amely már most több, mint 3,5 millió havi oldalletöltéssel rendelkezik, köszönhetően a 38 nyelven elérhető oldalának, amely már 33 különböző országban irodával is képviselteti magát. A Mascus a világ egyik legdinamikusabban fejlődő internetes oldala, amely kimondottan olyan használt nagy gépekre, járművekre, alkatrészekre és felszerelésekre specializálódott, amelyeket máshol szinte lehetetlen beszerezni. A határokon átívelő megoldás segít a világ minden tájáról megtalálni olyan használt eszközöket, mint a mezőgazdasági gépek, a haszongépjárművek, az erdészeti gépek, a kommunális gépek, az anyagmozgató gépek és az építőipari gépek.

A legnagyobb márkák egy helyen!

A másodkézből beszerezhető építőipari termékek között megtalálhatunk olyan fontos elemeket, mint a kotrók, a homlokrakodók, a daruk, az emelők és állványok, a dömperek vagy a különböző alkatrészek. Így képviselteti magát az összes nagy építőiparra specializálódott gyártó is, mint a Caterpillar, a Volvo, a Liebherr, a Komatsu, a Bobcat és a JCB. Fontos megjegyezni azonban, hogy az építőipari gépeket nem csak Magyarországról szerezhetjük meg több száz különböző változatban, hanem Spanyolországból, Lengyelországból, Franciaországból és Németországból is, de Európán kívül Amerikából, Ázsiából, Afrikából és Ausztráliából is rendelhetünk használt eszközöket, felszereléseket.

Ha megbízható használt állvány felszerelésre van szükség!

Elsősorban a magasabb épületeknél vagy a több szintes épületeknél van szükség állványokra, de ma már egy egyszerű családi ház felújításához és építéséhez is elengedhetetlenek ezek a felszerelések. A Mascus persze erre is megoldást nyújt, hiszen több, mint 100 különböző használt állvány felszerelés között keresgélhetünk. A kategória legnépszerűbb márkái itt is megjelennek, így a Layher, a Hünnebeck, a Peri, az ABS és a Camac is. A használt felszereléseket pedig Lengyelországból, Németországból, Hollandiából, Olaszországból és Spanyolországból is megrendelhetjük rendkívül kedvező áron. A minőségi képek, a részletes leírás és az informatív adatlap segít minden esetben megtalálnunk azt a tökéletes felszerelést, ami vállalkozásunk sikerét elősegítheti.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva