likeBalaton.hu | 2020.08.17. 11:48
Annyira sietett az autós a Balatonra, hogy kishíján elérte 220 km/h-t
Elképesztő autós ámokfutás zajlott vasárnap a 67-es úton. A hétvégén többeket is lefüleltek a rendőrök. Volt, aki 110 km/h helyett 191-el, egy másik pedig 214 km/h-val száguldott. Elég sok pénzük bánta.

Gyorshajtókat ellenőriztek a somogyi rendőrök a 67-es számú főúton. A 67-es főútvonal Kaposvár és Somogytúr közötti szakaszának új nyomvonala kikerüli a településeket, így gyorsabban lehet haladni a korábban megszokottnál. Sokaknak azonban még ez sem volt elegendő, és jelentősen túllépték a megengedett sebességet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. augusztus 14-én és 16-án 16, a megengedett legnagyobb sebességet túllépő autóvezetőről készítettek felvételeket.
Volt, aki a 110 km/h helyett 191 km/h-val közlekedett, ő 90 ezer forint pénzbírságot és 6 büntetőpontot kapott, a 214 km/h-val hajtó sofőr büntetése pedig 200 ezer forint közigazgatási bírság és 8 büntetőpont lett – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Száguldás a 67-es úton (Fotó: Police.hu – hivatalos)

Az egyenruhások természetesen tovább folytatják az ellenőrzést. Mint írják, a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, a járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik, ezért a rendőrök ezen az útvonalon is kiemelt figyelmet fordítanak a gyorshajtók kiszűrésére.

Nyitókép: Police.hu-hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva