2018.08.18. 12:00
Asztrokonyha
Itt a hosszú hétvége, fesztiválokon, bornapokon érdemes sok finomságot megkóstolni!

KOS
Általában nem hajlamos a hízásra, ezért szinte bármit megehet. Kimondottan szereti azokat az ételeket, amelyek feltöltik a mindennapokhoz szükséges energiával.

BIKA
Az étkezés nem csupán létfenntartás, hanem kikapcsolódás is számára. Kedveli a piknikeket, a házi kosztot, de a levesekkel és a halételekkel is kedvére lehet tenni.

IKREK
Bármi jöhet, ami édesség, tésztaétel vagy gyümölcs, az Ikrek ugyanis imád nassolni. A legfontosabb számára, hogy minél többféle ételt kipróbálhasson.

RÁK
Szívesen fogyaszt zöldséget, minden formában, de talán az étkezésnél is jobban szeret tálalni, asztalt díszíteni, aztán jóllakatni a vendégeit.

OROSZLÁN
Mindent megeszik, ami különleges: sajtok, egzotikus gyümölcsök, akár keverve is jöhetnek. Nem sokat foglalkozik a kalóriaszámlálgatással.

SZŰZ
Mindent pontosan a receptben leírtak alapján készít el. Törekszik arra, hogy még az édesség se ártson a vonalainak, ha lehet, az is egészséges legyen.

MÉRLEG
Az egyensúlyra törekszik az étkezésben is, ezért a házi koszt mellé könnyű fogásokat is tálal, vagy az édességhez valami finom sósat.

SKORPIÓ
Szenvedélyessége az étkezésben is megmutatkozik: szívesen fogyaszt különleges édességeket, de közvetlenül utána egy szelet kenyeret is bármikor elmajszol.

NYILAS
A jegyre jellemző, hogy szeret mindent megtapasztalni, így a külföldi gasztronómiát is, vagy vegyíteni a különböző ízeket. Kedvére való továbbá minden, ami rakott.

BAK
Meglehetősen csökönyös az étkezés terén is. Ha valamit igazán szeret, az soha nem kerül le az étlapról. Szereti a marhát, a bárányt, és a keleti ízekre is rá tud kapni.

VÍZÖNTŐ
Szívesen kísérletezik újdonságokkal, kimondottan kedveli a poharas desszerteket, krémeket. Bármikor eltér a recepttől, csak hogy valami extrával rukkoljon elő.

HALAK
Tulajdonképpen mindenevő, ám az alakjára igyekszik figyelni, ezért gyakran fogyaszt sovány húsokat, zöldségeket. Szereti a különleges salátákat.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva