2018.07.12. 07:21
Az egyedi reklámajándék az igazi meglepetés!
Szponzorált tartalom - Ha ajándékozásról van szó, akkor nem mehetünk el a reklámajándékok kínálta lehetőségek mellett, hiszen bennük jelentős marketing potenciál rejlik. A termékek vagy szolgáltatások minél szélesebb körrel való megismertetésében fontos szerepet játszanak azok az emblémázott termékek, melyek nap mint nap jelen vannak az utcán, az otthonokban, vagy például a strandokon.

Annak érdekében azonban, hogy valóban be is váltsa a reklámajándék a hozzá fűzött reményeket, ahonapajandeka.hu szerint is van néhány dolog, amire fokozottan érdemes figyelni.

Minőségi reklámajándék a vásárlói elégedettségért

A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sok olyan termék kering a piacon, melyek silány minőségűek, és így szinte biztosan nem lesznek használatban. Erre tipikus példa a törölköző, mely esetében a jó nedvszívó képesség alapvető követelménynek számít.

A minőség egyébként már csak azért is fokozott figyelmet érdemel, mert a vásárlók és az üzleti partnerek hajlamosak az emblémázott ajándék minőségéről megítélni a céget.

Tehát hiába az üzleti életben a kifogástalanság, ha nem helyezünk elegendő hangsúlyt arra, hogy valóban jó minőséget adjunk ki saját logónkkal ellátva reklámajándékok kapcsán is.

Gyakorlati használhatóság, a siker kulcsa

Szakemberek és a gyakorlati tapasztalat is alátámasztják azt, hogy csak az a reklámajándék váltja be a hozzá fűzött reményeket, amely a gyakorlatban ténylegesen használható. Erre ma már a reklámajándék készítésével, emblémázásával foglalkozó cégek is odafigyelnek, hiszen ezek iránt mutatkozik igazán kereslet. A többféle témakörben elérhető ajándéktárgyak között mindenki rábukkanhat arra, amely ideálisnak bizonyulhat.

Nők számára a manikűr szettek, törölközők vagy képkeretek éppen úgy remek választások lehetnek, mint a fitness életmódhoz kapcsolódó eszközök. Az irodai eszközök, az autós kiegészítők, vagy például az elektronikai termékek szinte korosztálytól és nemtől függetlenül megállják a helyüket.

A nyári hónapokban a szezonális reklámajándék fajták számítanak igazi favoritnak, így a strandkiegészítők, felfújható eszközök, napszemüvegek és a strandlepedők örvendenek töretlen népszerűségnek.

Reklámajándék, a kapcsolatteremtés eszköze

A marketing célok érvényesülése érdekében nem csak a kínált termékek, szolgáltatások árára érdemes odafigyelni, hanem arra is, hogy milyen kapcsolatot sikerül kiépíteni a vásárlókkal, ügyfelekkel. A kommunikáció kiemelt jelentőséggel bír, és ennek javítása érdekében a reklámajándék adásával is sokat lehet tenni.

Egy jól megválasztott darabbal nem csak szimpatikusabbá válhatunk, hanem a termék iránti kereslet is növelhető. Nem ritkán kifejezetten ilyen céllal csomagolnak a cégek termékeik mellé reklámajándékokat, vagy lepik meg azokkal a visszatérő ügyfeleket, törzsvásárlókat. Ugyan minden a marketingről szól, de nem elhanyagolható az sem, milyen szájízzel gondolnak a vevők a cégre, és miként asszociálnak, ha meglátják annak logóját.

Nem csak a nyári szezonban, de a szintén kiemelt időszaknak számító karácsony környékén is érdemes jó minőségű, praktikus, igényes reklámajándék fajták mellett letenni a voksot. A rajtuk elhelyezett embléma, logó segítségével sikerülhet mindig szem előtt lenni, s ha valóban időtálló minőséget választunk, és az praktikummal is társul, akkor akár éveken át sokakhoz eljuttathatjuk a termékkel a cég hírét.

Ha üzleti partnereinket szeretnénk céges logóval ellátott ajándékkal meglepni, akkor megéri a prémium kategóriából választani termékcsoporttól függetlenül, ezzel előmozdítva a céges eredményeket.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva