Fenyő Zsusza | 2018.08.18. 15:02
Az év strandételeinek nyomában - a TokDog
A TokDognak nem csupán a neve különleges, hanem az íze is. A molnárkában, körtével tálalt tokhalkolbász - idén bekerült a legjobb strandételek közé.

A Port Burger Balatonmáriafürdőn a hajókikötőnél található. A helyet nemrég alakították át egy burgerezővé, ahol nem csupán a hagyományos strandételeket, hanem modern street foodot is lehet kapni. A tulajdonos, Balla György lényegesnek tartja, hogy haladjanak a korral és lépést tartsanak a modern gasztronómiai irányzatokkal. Másrészt pedig az is fontos, hogy a vendégek elégedetten távozzanak az étteremből, ezért igyekeznek a legjobb alapanyagokból, minőségi ételeket készíteni.

A TokDog elnevezésű különleges halkolbászból készült újításuk az év strandétele bírálóbizottságának is nagyon tetszett, bár a vendégek közül sokan még a jól bevált hekkhez ragaszkodnak, amikor halat szeretnének enni.

A TokDogba a halkolbász mellett még sok más finomság is kerül, például körte.

Nem mehettem el úgy, hogy nem kóstoltam meg a TokDogot. Egy biztos, aki szereti a halat, annak mindenképpen meg kell kóstolnia ez az ételt. Különleges ízélményben lesz része.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva