Turbéki Bernadett | 2021.08.30. 19:00
Azokkal zárják a nyarat, akiknek sokat jelent a Balaton
Egynapos fesztivállal és a Best of Balaton legjobbjaival zárják a nyarat a MOL Nagyon Balaton programsorozat szervezői szeptember 17-én Balatonvilágoson a BalatonPart kulturális központban.

A szervezők közleménye szerint a balatonvilágosi Club Aliga területén rendezett hagyományteremtő nyárzárón, a Balaton Ünnepén olyan előadók – a Hősök és Valmar, a KFT, a Halott Pénz, a Kelemen Kabátban valamint Lotfi Begi – lépnek fel, akikre hatott a Balaton, és kötődnek a tóhoz. A műsort Till Attila vezeti.
Az eseményen díjazzák a Balaton dalát, amelyről egy hónapon át a közönség szavazhatott, és életműdíjat is átadnak majd.

A közleményben idézik Lobenwein Norbertet, a MOL Nagyon Balaton alapítóját, aki szerint célul tűzték ki a Balaton régió népszerűsítését, arra biztatva az embereket, hogy mozduljanak ki, járják be és ismerjék meg jobban a tó környékét. Ezt támogatják a Best of Balaton sorozathoz készült riportfilmekkel is.

A MOL Nagyon Balaton által nyáron indított Best of Balaton program során tizenegy ismert közéleti szereplő bevonásával állítottak össze egy 50-es listát a Balaton környékének legjobb helyeiről, amelyekről riportfilmek is készültek.

A Best of Balaton kurátorai Gianni Annoni, Gyurta Dániel, Lábas Viktória, Marsalkó Dávid, Ördög Nóra, Sebestyén Balázs, Till Attila, Trokán Nóra és Vecsei H Miklós, valamint az alapító Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva