likebalaton.hu | 2021.04.28. 12:00
Bakony napijegy: egyszerűbben utazhatsz a Balaton északi partján
Már megvásárolható a Bakony napijegy, amely korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-Start Veszprém-Győr vasútvonalán és a Volánbusz kijelölt környékbeli járatain.

A MÁV-Volán csoport új utazási lehetőségének köszönetően a Bakony páratlan turisztikai úticéljai, népszerű kirándulóhelyei még könnyebben elérhetőek.

Jelentős utazási fejlesztések történtek a térségben

A térség jobb elérhetősége érdekében áprilisban jelentős menetrendi fejlesztés is történt a vonalon: kétóránként, ütemesen közlekednek a vonatok Győr és Veszprém között – tették hozzá.

Bakancslistás kirándulások a Balaton körül? Mutatjuk a legjobbakat.

A Bakony napijegy érvényességi ideje

A Bakony napijegy április 22. és június 15. és szeptember 1. és október 31. között hétvégi és munkaszüneti napokra, június 16. és augusztus 31. között pedig minden napra váltható.

A veszprémi vasútállomás
Fotó: Szücs Ildikó

Korlátlan utazásra jogosít

Az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a MÁV-Start Győr-Veszprém vasútvonalán és a Volánbusz járatain Veszprém-Lókút-Eplény-Olaszfalu-Pénzesgyőr-Zirc-Nagyesztergár-Bakonynána-Szápár-Csetény-Veszprémvarsány-Románd-Bakonyoszlop-Dudar-Borzavár-Bakonybél-Porva-Csesznek-Bakonyszentkirály-Fenyőfő-Bakonykoppány-Bakonyszücs-Bakonyszentlászló-Bakonygyirót települések közötti utazásra.

Megvásárolható a már ismert MÁV-platformokon

A napijegyet a MÁV-Start pénztáraiban, a megújult ELVIRÁ-n, valamint a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani.

 

 

 

Nyitókép: Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva