2019.12.10. 14:00
Balatoni látnivalók a TOP 3-ban
Előkelő helyen végzett a keszthelyi Festetics-kastély és a karosi fürdő az egyik szállásfoglaló internetes portálon meghirdetett Az év turisztikai attrakciója versenyben.

– Neves szakértőkből álló zsűri értékelte a magyarországi turisztikai attrakciókat – mondta el Cziráki László, a zalakarosi fürdő vezérigazgatója.
– Az első az egri vár lett, a második pedig a keszthelyi Festetics-kastély, mi pedig annál is inkább büszkék lehetünk, mert a hazai fürdők közül egyedüliként kerültünk dobogóra. Az eredményben szerepe van az új sós vizű medencénknek, mely fürdőinnovációs nagydíjat kapott, de hozzájárult az élményfürdőnk, a gyógycentrumunk, a szaunánk is, tehát a Zalakarosi Fürdő a maga komplexitásában.

Fotó: hellozalakaros.hu

Cziráki László hozzátette: a napokban vehetik át a „családbarát fürdő” minősítést, de az elismerések mellett az üzleti eredmények tekintetében is szép évet zárnak.

Zalakaros Város az 5. helyezést érte el az Év turisztikai attrakciója szavazáson, Az Év szállása díjat az Art Hotel nyerte el, a MenDan Hotel pedig kategóriájában szintén előkelő 3. helyezést kapta. A vezérigazgató kitért arra, hogy még ebben az évben megkapja a Zalakarosi Fürdő Zrt. a nemzetközi fürdőszövetség ötcsillagos minősítését. Hamarosan átadásra kerül a fürdő legújabb létesítménye, az exkluzív szaunavilág, amelyet az ünnepekben már birtokba vehetik a vendégek.

Fotó: hellozalakaros.hu

A sajtótájékoztatón a vezérigazgató a jövő év terveibe is bepillantást adott: 2021. a “GYERMEKEK ÉVE” lesz, a program keretében szeretnék felújítani a strandi gyermekmedencét a szezon kezdetére, emellett tervezik különböző attrakciók megvalósítását, ifjúsági szálló építést, valamint rengeteg gyermekprogramot.

Fotó: hellozalakaros.hu

Czimondor Nándor arról beszélt, hogy a fürdőváros elmúlt 50 éve a folyamatos fejlesztésről szólt. A tendencia pedig az önkormányzat támogatásával folytatódik. Mindettől pedig azt remélik, hogy Zalakaros a hazai turisztikai szektor még inkább megkerülhetetlen szereplője lesz.

Nyitókép: hellozalakaros.hu

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva