2020.05.14. 06:25
Balatoni pihenés, ahol most több mint 100 m2 szabad terület jut Rád!
Hirdetés - Mindenki arra vágyik most, hogy kapjon egy kis teret, magába szívhassa a friss levegőt, fellélegezhessen olyan környezetben, ahol biztonságban érezheti magát. A balatoni kempingezés most remek választás erre még akkor is, ha nincs saját kempingfelszerelésed, vagy még soha nem próbáltad, hiszen számos komfortos üdülőház és mobilház is foglalható!

A Balatontourist kempingjeiben még teltház esetén is minimum 70 m2 szabad terület jut személyenként, de a nyitást követően ennek a többszörösével is számolni lehet. A tágas tereknek és saját strandoknak köszönhetően úgy töltődhetnek fel a vendégek vízparton, hogy garantáltan nem lesz zsúfoltság érzetük.

forrás: Balatontourist

Az üdülőházak és mobilházak szeparáltan, távol helyezkednek el egymástól. Saját konyhával és vizesblokkal rendelkeznek, és szabadtéren történik a vendégek közlekedése. A szállások önellátóak, de a kempingek éttermei igény esetén felkészültek a kiszállításra is. A takarítási protokoll megerősítésével a szállások és közösségi helyiségek higiéniájára fokozott figyelmet fordítanak.

forrás: Balatontourist

A kemping több mint egy szállás: a vendégeknek számos szabadtéri sportolási és kirándulási lehetőség, ingyenes strand, főszezonban medencehasználat biztosított.

forrás: Balatontourist

A Balatontourist saját üzemeltetési kempingjeiben a biztonságos működésre felkészült, a kempingek május 15-én nyitják kapuikat!

További információ: www.balatontourist.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva