likeBalaton.hu | 2021.08.19. 11:36
Baleset és hatósági intézkedés is lassítja a forgalmat az M7-es mindkét oldalán
A Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében hatósági tevékenység miatt csak egy sáv járható, a Balaton felé pedig Martonvásárnál baleset történt.

13:42

Újabb baleset történt az autópálya Balaton felé vezető oldalán a 43-as kilométernél Kápolnásnyék közelében. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra, forgalomkorlátozás egyelőre nincs a helyszínen.

 

12:19 – Frissítés

A Martonvásár térségében korábban történt baleset után már mindkét forgalmi sáv szabad, de még mindig kb. 10 km-t meghaladó torlódásban kell araszolni. Aki teheti, Martonvásárig válasszon másik útvonalat a Balaton felé. Kerülni az M1-es autópálya – 811-es főút felé vagy az M6-os autópályán érdemes.

12:00 – Frissítés

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében hatósági tevékenység miatt egy sáv járható, mögötte több km-en araszolnak a járművek. Az ellenkező oldalon a nézelődők miatt érzékelhető lassulás. Az ellenkező irányban, a Balaton felé vezető oldalon erős a forgalom, szakaszos lassulásokra kell készülni már Budapesttől.

A 30-as km-nél, Martonvásár térségében történt baleset miatt a külső sáv járható, ott 10 km-t meghaladó torlódásban kell araszolni. Aki teheti, Martonvásárig válasszon másik útvonalat a Balaton felé.

11:30

Az M7-es autópályán Szabadbattyán térségében egy korábban történt baleset, folytatólagos helyszíni szemléje miatt egy sávon halad a forgalom, ezért itt több km-en araszolnak a járművek.

Baleset történt a Budapest irányából vezető oldalon a 29. kilométerszerelvénynél, Martonvásárnál. A helyszíni szemle várható időtartama 1 óra. A helyszínen egyelőre útlezárás nincs, lassú haladásra intenek mindenkit.

Forrás: Útinform.hu, Police.hu
Nyitókép: H. Szabó Sándor/sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva