likeBalaton.hu | 2020.08.24. 09:19
Baleset és útlezárás az M7-esen- lassú haladása kell számítani a Balaton felé - Frissítve!
Hétfő reggel az M7-es autópálya Balaton felé tartó szakaszán, a 25-ös kilométernél három autó karambolozott, emiatt a forgalom lelassult.

11.50

Az M7-es autópályán, a Balaton felé a 60-as km-nél munkavégzés miatt a külső sávot elkerítették, lelassult a forgalom.

10.50

Az M7-es autópályán, a Balaton felé a 25-ös km-nél korábban egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott. A helyszínelést befejezték, most már mindkét sáv járható, de a torlódás még több km-es. Aki teheti, a 7-es főúton, vagy az M6-os autópálya felé kerülhet.

9.45

Az M7-es autópályán, a Balaton felé a 25-ös km-nél a korábbi baleset miatt mindkét sávot lezárták, a forgalom csak a leálló sávon halad, ez az oka a torlódásnak. Aki teheti, a 7-es főúton, vagy az M6-os autópálya felé kerüljön.

9.15

Pontosítottak, az M7-es autópályán, a Balaton felé a 25-ös km-nél egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott. Időközben mindkét sávot lezárták, a forgalom csak a leálló sávon halad, ez az oka a lassulásnak.

9.05

Az útinform szerint az M7-es autópályán, a Balaton felé a 25-ös km-nél három autó karambolozott a belső sávban. Mellettük csak egy sáv használható, ez az oka a lassulásnak.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva