likeBalaton.hu | 2021.08.07. 08:44
Balesetekkel indult a hétvége
Balesetek miatt hatalmas a torlódás a pályán.

12.50

Az M7-es autópályán az érdi szakaszon mindkét irányba baleset történt. A Balaton irányába a 18-as km-nél több autó ütközött össze, a főváros felé a 16-os km-nél pedig két személyautó. Minkét balesetnél csak a a külső sáv járható.
A Balaton felé továbbra is erős a forgalom, így a torlódás rövid időn belül elérte a 5 km-t. A főváros irányába 2-3 km-es a kocsisor. Aki a Balaton felé indulna a fővárosból, válasza az M6-os autópályát ha teheti.

10.50

A sérült járművek már a leálló sávon állnak, de a nézelődés és az erős járműmozgás miatt továbbra is jelentős a torlódás.

10.10

Bár a rendőrök 9 óra 50 perckor befejezték a baleset helyszínelését, a forgalomkorlátozást feloldották, az érintett pályaszakaszon szabadon járhatók a sávok, torlódásra továbbra is számítani kell, ezért kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjetek.

10.00

A helyszínelés ideje alatt csak a leállósávon halad a forgalom. Jelentős torlódás alakult ki, aki teheti az M1-es autópályán a Bicske csomópontnál a 811-es főúton Székesfehérvár felé, illetve az M6-os autópálya-Ercsi-Martonvásár útvonalon kerüljön.

9.40

Az első információk szerint a balesetnek három könnyebb sérültje van. A forgalom a leállósávban haladhat, a belső sávokat lezárták.
A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az érdi hivatásos tűzoltók munkáját a baleset helyszínén a martonvásári önkéntes tűzoltók segítették, akik felitatják a kifolyt motorolajat.

8.50

– Az elsődleges adatok szerint 2021. augusztus 7-én 8 óra 15 perc körül az M7-es autópálya 29-es kilométerszelvényében, a Balaton irányába vezető oldalon eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi és egy busz összeütközött. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére csak a leállósáv járható, emiatt jelentős a torlódás az érintett pályaszakaszon – adta hírül a police.hu.

8.45

Az M7-es autópályán, a 29-es km-nél Martonvásár térségében Letenye felé több személyautó karambolozott. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták. Jelentős torlódás alakult ki, aki teheti Tárnoknál a 7-es főút felé kerüljön.

Forrás: utinform.hu, police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva