likebalaton.hu | 2020.08.03. 08:44
Balesettel kezdődik a hét (Frissítjük)
Az M7-es autópályán Siófok közelében hétfőn reggel három autó ütközött! Óvatosan vezessetek, a Balaton megvár!

12.00

Továbbra is nagyon sokan indulnak el a fővárosból a Balatonra! Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, az erős forgalom miatt lelassult a haladás több szakaszon is. A martonvásári és székesfehérvári szakaszon torlódások alakultak ki.

11.40

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a Kőröshegyi völgyhídon még szombaton kigyulladt egy kamion. A jelentős útkárok helyreállítása miatt a külső sávot lezárták a 122-es km-nél. A völgyhíd előtt 3-4 km-es az araszoló kocsisor.

11.00

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 98-as km-nél a helyszínelés és a műszaki mentés idejére 10 óra 51 percig sávkorlátozás volt érvényben, a forgalom jelenleg ismét zavartalanul halad.

9.45

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 98-as km-nél, a sóstói csomópontnál három autó ütközött össze. A pályazárat követően egy sávon megindult a forgalom. Az érintett szakaszon torlódás várható.

9.25

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 3-án 8 óra 16 perc körül az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – három gépjármű ütközött össze – közölte a police.hu.
Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.
A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Siófok-Sóstó lehajtónál a 7. számú főútra terelik, visszatérni a 105. kilométerszelvényben, Siófok központjában lehet. Az érintett szakaszon torlódás várható.

9.00

A reggeli baleset helyszínelésének idején az M7 autópálya érintett oldalát lezárták, a forgalmat a sóstói csomópontnál a 7-es főútra leterelik.

8.45

Ma reggel is sokan tartanak a Balaton felé. Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 98-as km-nél, a sóstói csomópontnál három autó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el, a következő órákban torlódás várható – adta hírül az Útinform.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva