likeBalaton.hu | 2020.08.01. 08:56
Részlegesen újra járható az M7-es (Frissítjük!)
A Kőröshegyi völgyhídon kigyulladt egy kamion.

19.05

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon a délelőtti órákban kiégett egy kamion, a Letenye felé vezető oldal, 121-es km szelvényében. A burkolat és a speciális védőkorlát megsérült, ezért a 121-es és a 122-es km szelvények között lezárták a külső sávot.

15.10

A Balaton környéki és az odavezető főutakon is torlódások alakultak ki. A 7-es főúton Martonvásárnál, Gárdonynál és Székesfehérvárnál, valamint a Balaton-parti települések átkelési szakaszain, a 8-as főúton Veszprémet elkerülő szakasza előtt, és a 71-es főúton, Keszthely közelében.

12.30

A kisfaludi lehajtónál ismét teljes szélességében járható az út. A 7-es számú főút 62-es kilométerszelvényénélarendőrök a forgalomkorlátozást 12 óra 23 perckor feloldották, a főút ismét teljes szélességében járható a kisfaludi lehajtónál.

 

11.13

Baleset volt a 7-es úton is Székesfehérvárnál! A kisfaludi lehajtónál forgalomkorlátozásra kell számítani.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 1-jén 11 óra 27 perckor a 7-es számú főút 62-es kilométerszelvényében, a kisfaludi lehajítónál, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két jármű összeütközött. A baleset során – a jelenlegi adatok szerint – ketten megsérültek. A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.

Kérjük, vezessenek óvatosan!

10.30

Székesfehérvár térségében ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 57-es kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, 2020. augusztus 1-jén 10 óra 13 perckor. A rendőrök a helyszínelést és a műszaki mentést 11 órakor befejezték, az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható

10.13

Az M7 autópályán az 57. kilométerkőnél újabb baleset történt, így itt is torlódásra kell számítani. A helyszínelés a tervek szerint negyed tizenkettőig tart.

8.30

Az M7-es autópályán, Letenye irányába, a Kőröshegyi völgyhídon kigyulladt egy kamion. A pálya érintett oldalát lezárták, a járműveket a 115-ös jelű Balatonendréd-Zamárdi-Tab csomópontban leterelik a pályáról a 7-es főútra.

Közzétette: Attila Decsi – 2020. július 31., péntek

 

 

 

Az M7-es autópályán sokan haladnak a Balaton irányába. Az M1-M7 közös szakasza és Székesfehérvár között telített sávokon lehet haladni, Érd és Martonvásár között néhol, csak araszolnak a járművek. A 14-es km-nél korábban egy baleset miatti sávzárás okozott fennakadást, melynek következtében 2-3 km-es torlódás alakult ki. A sávzárás megszűnt, de a közös szakasztól csak araszolnak a járművek Érdig.

A rendőrségi információk szerint a helyszínelés több mint 2 órát vesz majd igénybe.

Ide értek a tűzoltok.

Közzétette: Attila Decsi – 2020. július 31., péntek

 

Megszűnt a terelés, a belső sávon megindult a forgalom. Továbbra is kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva