likeBalaton.hu | 2020.07.27. 22:02
Barátnője végignézte, ahogy megfulladt a párja a Balatonban
Tragédia történt a balatongyöröki strandon vasárnap. Az áldozat egy fiatal török férfi, aki messzire sodródott a tóban, de nem tudott úszni. Megdöbbentő, de egy hét alatt ez már a második értelmetlen haláleset.

A fürdőzők és a vízirendőrök közösen közel négy órán keresztül keresték azt a fiatal férfit, aki vasárnap délelőtt tűnt el Balatongyöröknél a Balatonban. A török nemzetiségű férfi párja sokkos állapotba került, amikor kiemelték a holttestet a vízből. A férfi vízbefulladásának okát közigazgatási eljárásban vizsgálják a zalai rendőrök. A tragédiáról beszámoló Tények információi szerint a férfi nem tudott úszni.

A fiatal pár egy hatalmas unikornison sodródott olyan messzire a vízen, hogy nem tudtak kijutni a Balatonból. Leestek a felfújható eszközről, de csak a nő tudott kiúszni, kiabálva kért segítséget, de amire a strandolók és a vízirendőrök a helyszínre értek, párja már eltűnt a mély vízben. Csak órákkal később, délután találták meg a balatoni vízirendőrök a györöki strand előtti vízterületen.

Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a fulladás tényét, de mivel rendkívüli haláleset történt és azt közigazgatási eljárásban vizsgálják, az ügyről semmilyen részletet nem árulhatott el.

A Tények exkluzív beszámolójából kiderült: ahogy a nő sikoltozni kezdett, a fürdőzők közül többen azonnal elkezdtek a hatalmas unikornis irányába úszni és mindenféle vízieszközzel evezni, de hiába. Segíteni már nem lehetett.

A TV2 Tények beszámolóját itt nézheti meg:

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva