Szaniszló Hajnalka | 2019.07.31. 16:00
Beatles a Balatonnál!
Kattints és görgess a részletekért a Balatoni Beatles Mániával kapcsolatban.

Hazánk legnépszerűbb Beatles emlékzenekara a The Bits augusztusban számos balatoni helyszínen mutatja be koncertjét, mely a Balaton Beatles Mánia címmel fut a tó körül.

A The Bits Balaton körüli turnéja hagyományosan a Balatoni Beatles mánia 2019 címet kapta és számos helyen találkozhatnak a zenekar műsorával a Balaton körül nyaraló Beatles rajongók és zenekedvelők. A jó hír, hogy a koncertek mindegyike díjmentesen látogatható!

A The Bits 2013-as megalakulása óta a közép-európai régió meghatározó Beatles emlékzenekarává vált. A világhírű gitárgyártó Höfner cég (Paul McCartney, a Beatles egykori tagja gitárjának gyártója) által elismert zenekar jelentős külföldi és hazai fesztiválok résztvevőjeként 2019-ben harmadik alkalommal kapott felkérést a Beatles szentélyének számító legendás liverpooli Cavern Club-tól a világ legjelentősebb Beatles fesztiváljára, ahol idén képviselik Magyarországot és a magyar Beatles közösséget. 2016 óta rendezik meg az első magyar Beatles fesztivált Országos Beatles találkozó címmel, ami idén is várja az érdeklődőket augusztus 11-én Budapesten a Kobuci kertben.

The Beatles – I've Just Seen a Face performed by The Bits unpl…

Egy újabb unplugged videó. Hofner Guitars 500/1 goldtop in action#TheBits #Beatles #Unplugged #Höfner

Közzétette: The Bits – 2017. szeptember 16., szombat

 

Augusztus 3-án a Zalai Borcégér, Keszthelyi Borünnep szombati napjának főfellépőjeként kezdik az augusztusi Balaton körüli turnét.

Augusztus 10-én Siófokon egy különleges és rendhagyó koncerten a Kálmán Imre Kulturális Központ tetején mutatják be a „Legendás Tetőkoncert” című műsort, amivel az 50 éve elhangzott londoni Beatles tetőkoncert előtt tiszteleg a zenekar.

Augusztus 17-én Alsóörsön a Szent István napi rendezvénysorozat közreműködőiként lehet megtekinteni Best of The Beatles műsorukat.

Augusztus 31-én pedig Balatonszentgyörgyön búcsúztatják a nyarat a Beatles legjobb dalaival és megemlékezve az 50 éve megjelent Abbey Road nagylemezre.

Itt találod az állomásokat és a további részleteket!

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: a zenekar hivatalos sajtófotója

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva