Krausz Andrea | 2019.06.15. 09:00
Bikiniben a Miss World Hungary szépségei Siófokon
Gyönyörűek a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntősei, akiket bikiniben kaptunk lencsevégre Siófokon. A nyár fővárosában zajlik a felkészítő táboruk, ahol rengeteg program vár rájuk.

Idén is több százan jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, amelynek győztese elnyeri a Miss World Hungary címet és a koronát, illetve decemberben ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Earth nemzetközi szépségversenyen, Thaiföldön. A verseny döntőjét június 23-án, vasárnap este 19:30-tól élőben közvetíti majd a Duna TV és a Duna World tévécsatorna.

Eredetileg 20 lány költözött az Azúr Hotelbe, hogy részt vegyen a tábor programjain, melyek között edzések, mozgáspróbák, fotózások is szerepeltek. Emellett háziversenyeket, vagyis négy alversenyt is meghirdettek. A Miss Sport, a Miss Bikini, a Miss Talent és a Miss Beauty Face verseny mindegyikének volt győztese, de vesztese is, így minden fordulóban ki is esett egy-egy jelölt, tehát a végén 16 hölgy maradhatott, ők vehetnek részt majd a televíziós döntőben.

A Miss World Hungary kiválasztottjai a vízben Siófokon (Fotó: Krausz Andrea)

A likeBalaton is ott lehetett az egyik „kiválasztós” napon, a megmérettetés előtt azonban a Balaton-parton bikiniben mutatták meg magukat a szépségek.

Bikiniben a Miss World Hungary verseny legjobbjai (Fotó: Krausz Andrea)

Nagypál Krisztinek, aki megnyerte a Miss Bikini alversenyt tényleg kifogástalan az alakja. A 22 éves budapesti lány elárulta, hogy nagyon készült a versenyre, rengeteget edzett és próbált egészséges életmódot folytatni, édességet például egyeltalán nem evett. Minden nap lejárt sportolni, egy órás kardio- és egy órás súlyzós edzés szerepelt a napi programjában. A Miss Bikini cím egyelőre még nem jelent semmit, de egyfajta visszajelzés, hogy jó úton halad, szeretne benne lenni ugyanis a TOP háromban.

Balra Miss Sport, vagyis Márton Fanni, jobbra Miss Bikini, vagyis Nagypál Kriszti (Fotó: Krausz Andrea)

Ebben a videóban pedig Molnár Orsolyát láthatjátok:

Különleges élmény volt végignézni a Miss Talent alversenyt, hiszen itt mindenkinek valamilyen produkcióval kellett előrukkolni. A legtöbben táncoltak, volt, aki énekelt, többen verset mondtak, Molnár Orsi kedvéért pedig mér egy zongorát is kerítettek a szervezők.

Molnár Orsolya zongorázik (Fotó: Krausz Andrea)

A Dunhakeszin élő, 20 éves Bukta Lili például négy éves korában kezdett balettozni, később jött a hip-hop, és ma is fontos mozgásforma számára a tánc. Itt láthatjátok Lilit táncolni a Miss Talent alversenyen:

Miközben a felkészülés zajlott, a zsűri tagjai többször is látogatást tettek a táborban, az alversenyeken is zsűriztek, így az élő adásra már jobban megismerhették a döntősök személyiségét. A zsűri egyik tagja Csángó Tamás divattervező is. A Cango&Rinaldi és a Swarovski Crystals kooperációjából születtek idén a vadonatúj koronák és a szépségek által viselt ékszerek. Csángó Tamás, a Cango&Rinaldi tervezője a likeBalatonnak elárulta, hogy mindhárom koronát több száz csillogó kristály ékesíti több méretben és színben.

Az új koronák (Fotó a Miss World Hungary engedélyével)

– A koronák ródiumból készültek kézimunkával, a királynői koronára több száz kristály került, amelyek között Light Sapphire színűek, vagyis kékes árnyalatúak is vannak – mondta Csángó Tamás, aki azt is elárulta, hogy minden zsűritag más és más szempont alapján véleményezi a versenyben induló hölgyeket. – Én a megjelenésében kedves és természetes lányokat preferálom. Alapvető elvárás, hogy a győztes legyen szép, ugyanakkor nemzetközi szinten is tudjon olyan színvonalat produkálni, ami egy világversenyen megfelel. Azt szokták mondani, hogy a magyar lányok nem csak szépek, de okosak is, és van bennük valami különleges. Idén úgy tűnik, hogy csinosabbak a lányok, mint a korábbi években – emelte ki a neves divattervező.

Érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni a döntőt, ahol a műsorvezetők Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie lesznek, az adásban pedig négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón a lányok. A bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is kifutóra lépnek a hölgyek, az úgynevezett kreatív tour-ban egyedülálló módon, most először minden lányra más és más magyar divattervező készít ruhát.

Az első helyezett a Miss World Hungary koronáját viseli egy évig, és többek között övé lesz egy új autó, egy egymilliós reklámszerződés, valamint egy két fős, egzotikus utazás is.

A győztes egy autót is hazavihet (Fotó: Krausz Andrea)

Top 16:

Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina, Ollári Barbara.

Az alversenyek győztesei:

Miss Sport – Márton Fanni, Miss Beauty Face – Csonka Rebeka, Miss Bikini – Nagypál Kriszti, Miss Talent – Magosi Viktória.

Kép, szöveg, videó: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva