Szaniszló Hajnalka | 2019.09.04. 16:00
Ilyen volt BLR és a Follow the Flow nyara – interjú!
Interjúsorozatot indítottunk: idén nyáron számtalan helyen koncerteztek a Balatonnál a magyar zenészek, emellett pedig élvezték is a tó adta lehetőségeket. Megkérdeztük őket, milyen volt a balatoni nyaruk. Ezúttal BLR mesélt a likeBalaton.hu-nak a saját és egyben a Follow the Flow nyaráról is. Hamarosan jövünk a következő előadóval / zenekarral.

– Melyik volt az idei top balatoni fellépés és miért?
– Idén leginkább a Strand fesztivál volt számomra különleges, mert kivételesen ötvözni tudtam a munkát a nyaralással. Ha fellépésre indulok, általában nem viszek strandpapucsot és úszónadrágot, most viszont olyan forróság volt aznap, hogy gyorsan kértem egyet kölcsön, és beiktattam egy 50 perces nyaralást.

– Tudod, hogy eddig összesen mennyi koncerted/koncertetek volt a Balatonnál?
– Őszintén szólva nem szoktam számolni a koncerteket, rengeteg bulink van, és próbálok mindig teljes erővel koncentrálni a következő bulira. A Balcsi persze különleges helyszín, mindig egy plusz hangulatot és lelkesedést ad a koncerthez és az utazáshoz is.

– Voltál-e nyaralni idén a Balatonnál, hogyan telt, mit csinálsz ilyenkor?
– Igen, a nyár elején sikerült három napra elszabadulnom, Zánkán voltam két barátommal. Nagyon szép helyen voltunk, ez kárpótolt minket az esőért, ami végig zuhogott, és távol tartott a víztől. De, azért jól éreztük magunkat.

“Érdeklődés híján nem született B terv, az igazság tölgyfa hordóban érlelt” Follow The Flow – Fedezékbe 2019 @hegyijulialily #nsz #followtheflowband #nemtudjasenki #ftfalbum

Posted by BLR on Thursday, May 9, 2019

– Voltál már télen is? Milyennek látod olyankor a Balatont?
– Ha lenne egy balatoni nyaralóm, biztos, hogy előszeretettel látogatnám a tavat télen is. Gyönyörű lehet télen is, biztos szívesen járnék oda. Sőt, talán még inkább nekem való lenne a téli nyugalom, mint a nyári nagy nyüzsgés.

☀️?

Posted by BLR on Tuesday, April 2, 2019

– Ha három szóval kellene jellemezned a Balatont, mit mondanál?
– Ott vagyunk már?

– A Csak nélküled élem túl című dalotok erős áthallással párkapcsolati témára is vonatkoztatható, mennyire érint személyesen is mélyen a téma?
– Tudatosan készítettük úgy a dalt, hogy a központban lévő toxikus kapcsolat vetíthető a Föld-emberiség és egy párkapcsolat viszonyára is. A saját szövegrészem megírása közben én csak az ember és a föld kapcsolatára fókuszáltam. Emlékszem, Fóton sétáltam egy földről felszedett műanyag palackkal, és úgy jegyzeteltem a gondolataimat.

– A dal alapvetően a Föld segélykiáltása. Mit gondolsz, mennyi időnk van még és mit tehet kicsiben egyetlen ember, ami tényleg számít? Te mit teszel?
– Szerintem egyetlen egy idő létezik, és ez a most. Most kell cselekedni, nincs idő, nincs holnap. Mindenkinek fejben kell elkezdeni az átkapcsolást egy tudatosabb életmódra. 1984-ben születtem, és úgy gondolom, hogy hazugságban nőttem fel. Elhittük, hogy ez egy fenntartható életforma, tévedtünk, el kell fogadni. Most épp megleptem a csapatot egy csomag névre szóló fém pohárral, hogy kiiktathassuk a műanyag poharakat a koncertekről. Nemsokára megérkeznek, nagyon várom!

A likeBalaton.hu is foglalkozott már a klímaváltozással több szempontból is, ide kattintva olvashatod a cikkeket a témában.

Még több sztárinterjút olvasnál? Kattints a többi interjúért!

Nyitókép: a zenekar hivatalos sajtófotója

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva