Szaniszló Hajnalka | 2019.12.18. 13:36
Csak 3 napig extra olcsó a jegy! VIP-élmény a 2020-as SOUNDon
Az idei Balaton Sound nagy újítása volt a VIP szolgáltatások fejlesztése egy új koncepció mentén, mely szerint négy, tematikus VIP zónát alakítottak ki. A helyszíneket jövőre még átgondoltabb dizájnnal és szolgáltatásokkal fejlesztik kiterjedtebb élménnyé. Már lehet kapni az early bird VIP jegyeket, jelentős árelőnnyel, de csak 72 órán át, azaz december 21-én délig. SOUND2020 július 8-tól 12-ig, Zamárdiban.

Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imidzzsel született újjá a „fő” VIP helyszín egy extravagáns, vintage cirkuszi miliőben, 2019-ben. Új helyszín volt a fő VIP-pel egy felüljáróval összekötött, 1000 m2-es, ibizai beachclub hangulatú VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos napágyakkal, koktélbárral. Exkluzív VIP helyszínt kapott a Sound legnagyobb fedett helyszíne, a Dreher Aréna, ahonnan szemmagasságból lehetett élvezni egy különleges artista show-t, a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow pedig egy egzotikus dzsungel design-nal berendezett, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval díszített VIP területtel bővült.
– A vártnál is nagyobb volt a sikere az új VIP koncepciónknak, amit az is bizonyít, hogy a helyszínen a látogatók sorra vették az upgrade, azaz kiegészítő jegyet, hogy bejussanak ezekre a helyekre – mesélte Fülöp Zoltán, a SOUND főszervezője.

Itt találjátok a programot/eseményt, illetve további részleteket is a 2020-as Soundról.

 

– 2020-ban pedig ezt a sikert még átgondoltabb dizájnnal fejlesztjük kiterjedtebb élménnyé. A vízparton levő beachclub tavalyhoz képest még extrább vonalat kap, a Nagyszínpad előtti “fő” VIP pedig a vintage cirkusz imidzs mellett kiegészül monte-carlói kaszinó hangulattal. Lesz showműsor, glamour revü, Las Vegas-i őrült kaszinó hangulat, francia hatásokkal – meséli Lakatos Márk, a SOUND VIP designere.

Az Elrow helyszín pedig még zöldebb, “dzsungelesebb” lesz, ahol vízesést is találhatunk majd. Új látványelem a fesztivál ideje alatt a SOUND különböző területein felbukkanó divat show, egy mozgó installáció, ami minden nap máshol parkol le, naponta más tervező munkáit bemutatva.

Az idei SOUND igazán erős nevekkel jelentkezett nemrég: Európa legmenőbb vízparti fesztiválján fellép majd – mások mellett – Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo, Robin Schulz, Don Diablo, Jonas Blue, Salvatore Ganacci vagy Deborah De Luca – emlékeztetett Lobenwein Norbert, a SOUND másik alapítója.

 

 

Elindult tehát a 72 órás early bird VIP bérlet akció, amikor 3, 4 és 5 napos VIP bérleteket is lehet kedvezményes áron venni.

Nyitókép: Balaton Sound hivatalos sajtófotó

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva